Vriendelijk aan de telefoon, er is gedaan wat ze beloofd hebben, vriendelijk ontvangst en na de behandeling een afspraak kunnen maken op de gewenste tijd!
Prettige mensen, goede tandarts. Fijn dat je erg vroeg terecht kunt.
Ik ben zeer goed en snel geholpen en daardoor verholpen van mijn klacht
De tandarts krijgt van mijn een 10. Erg vakkundig maar het geheel er om heen zoals receptie krijgt een 3. In de tandarts behandel kamer is het ook erg rumoerig. Het lijkt me niet prettig om zo te moeten werken
Duidelijk, goede begeleiding, respectvol maar persoonlijk, afgestemd op jongeren en volwassenen
Zeer kundige en aardige tandarts
over eht algemeen altijd ZEER positief tot de laatste keer ik iets kwam ophalen en de dame achter de receptie op mijn vraag naar een pakketje alleen maar dommig om zich heen ging staren maar niets zei. Dat kwam nogal onnodig onvriendelijk bij mij binnen. Ze ad toch even "ik ga even voor u zoeken"of iets dergelijks kunnen zeggen. Stilzwijgen is niet erg beleefd. Gelukkig schoot na enige minuten iemand haar te hulp maar haar spraakzaamheid werd er amper beter door. De receptie is jullie visitekaartje: dat kan dus iets beter!
Fijn dat tandarts oog had en gesprek voerde over privé omstandigheden
snel duidelijk goed
Geen vriendelijke vrouw achter de balie, Vriendelijke tandarts, assistente. Mag allemaal wel gemoedelijker en spontaner
Goede uitleg
Vakbekwame TANDARTS met vriendelijk personeel
Als ik mijn tandarts Wardenaar zou willen aanbevelen kan dat niet want op de site van Meermond wordt zijn naam niet genoemd. Wel staat daar nog de naam van onze vorige tandarts van der Ham die al jaren weg is!!
mooi pand ! en mijn eigen vertrouwde tandarts
IK ben heel tevreden, maar de keuze is persoonlijk er moet wel een klik zijn met je behandelaar
Prima ontvangst en uitleg, voor en tijdens behandeling.
Prettig contact met de tandarts. Wel vervelend dat het spreekuur soms lang (ca30 min) uitloopt.