Fijne mensen die weten wat ze doen. Mooi gebouw en ontspannen sfeer.
Vriendelijk personeel ze zeggen duidelijk wat ze gaan doen
Prima geholpen, zeker omdat tandartsbezoek niet mijn ding is.... Duidelijke uitleg en pijnloze behandeling
Prima behandeld en snel aan de beurt
Prettige sfeer, goede planning, prima mensen
zeer nette en vriendelijke behandeling
ik heb altijd een correcte behandeling gehad
Goede locatie. Persoonlijke noot, er was een nieuwe stoel die voor mijn rug erg goed voldeed. Geen rugpijn deze keer. Ik ben erg blij met mijn mondhygiëniste.
Eerlijk maar toch respectvol. Als ik na drie jaar terugkom en dat goed te zien is.
Prettige relaxte omgeving,leuke mondhygienste,de"nieuwe"opvolger van van Ham is prima.
Technisch prima, maar helaas wat weinig punctualiteit, privacy en persoonlijke benadering. Agenda te vol gepland?
Snel , kwaliteit, gemak, klantvriendelijk
Omdat ik tevreden ben
Zie onderstaande
Niets aan te merken. Correcte behandeling. Vakkundige mensen.
prima ervaringen en aardige mensen.
De laatste keer ging het er aardig lomp aan toe, (kies trekken) en nu na ruim een week geleden nog steeds erg last van
Ziet er leuk uit en vriendelijk personeel aan de balie
prettige sfeer en ontvangst
Deskundig en altijd op tijd