Zit al heel me leven bij meermond zou nooit veranderen naar tandarts omdat het gewoon vertrouwd is
Het is een centrum met meerdere tandheelkundig specialisten. Ik heb slechts ervaring met een paar. Het zou daarom niet juist zijn als ik een ervaringsoordeel over de anderen zou geven vandaar maar een "8" gegeven.
Alleen maar zeer positief , zowel over de tandarts als mondhygiëniste!!
prettige en deskundige behandeling
Vriendelijk personeel, altijd wel een minuut of 10-15 later dan de afspraak gepland staat (bij mij in ieder geval), goede dienstverlening. Duidelijke en goede antwoorden op vragen.
Gemaakte afspraak en moment van behandeling sluiten goed op elkaar aan. Goede uitleg voor en gedurende de behandeling
Prettige tandarts
Fijne tandarts en mond(preventie)hygiënisten. De receptie werkt ook prima. Kortom een prima tandartsenpraktijk waar weinig op aan te merken valt.
Goede en correcte service.
Parkeren kan een probleem zijn, er zijn een beperkt aantal plaatsen.
Bijzonder vriendelijk ontvangen.
prettige praktijk aardige en kundige medewerkers goede service (herinnering aan afspraak)