Prettig en vriendelijk personeel.
Altijd vriendelijk goed advies en goede behandelingen en voordeel alles onder een dak
Vanwege vertrek naar het buitenland en een tandbreuk wilde ik een afspraak op korte termijn. Dat verliep moeizaam. Er kon geen rekening worden gehouden met mijn beschikbaarheid. Ik heb belangrijke afspraak moeten verzetten om terecht te kunnen. Mijn wachttijd bedroeg ruim een half uur. De behandeling was perfect.
Vlot geholpen en met aandacht.
Ik kan snel terecht bij Meermond. Vragen die ik heb worden met aandacht beantwoord. Men denkt mee in oplossingen bij medische andere problemen
Professionaliteit, persoonlijke aandacht.
daar ben ik niet zo van. het aanbevelen en zeker niet vanuit me zelf. anders is het altijd iemand het is die vraagt hoe het bij Meermond bevalt en of ik zou aanraden om er naar toe te gaan.
De tandarts was veel te gehaast, onzorgvuldig, de behandeling deed onnodig veel pijn
Heleen en Dimphy ben ik zeer tevreden over. Ze stellen je op je gemak. Heleen is rustig, duidelijk en kundig. Heb vertrouwen in haar.
Ben al meer dan 20 jaar een zeer tevreden.
vakkundig
Behandeling gehad van Yolanda. Ik heb echt het gevoel dat alles door een professional wordt gedaan. Ze vertelt rustig wat ze doet. Ze komt rustig en vertrouwd over zodat ik ook zonder stress de behandeling onderga. Bijna jammer dat de behandeling na een uur stopt. Ik lag nml zo lekker...
Fijne tandarts, je voelt je op je gemak
Nette service en een hygiënische omgeving
Super geholpen
Goede service. Echter 1 kies wordt heel erg duur. Vraag me af of daar in het verleden minder briljante keuzes zijn gemakt.
I'm satisfied with a dentist.
het wordt steeds meer industriële productie
ruimtelijk
ik word meestal heel snel geholpen door dr Albers
Vanaf 1980 op controle bij tandarts dhr Blok,nu bij tandarts Blok zijn dochter ! Bij controle worden wij vakkundig geholpen .