prettige ontvangst en prima verzorging
Mooie locatie en nette behandeling
Professioneel en prettig geholpen
kom er met "plezier"
Normaal gesproken erg tevreden over deze praktijk
Mooi gebouw. Leuk vriendelijk en spontaan personeel!
snel, industrieel, efficiënt. Ik was oprecht blij met de vlotte behandeling.
Fijne medewerkers en goed advies
Professioneel en gewoon.
Ik hoef nooit lang te wachten en de tandarts stelt zich ook altijd op de hoogte van zaken die privé spelen. Dit maakt het contact persoonlijk en prettig. Alles wat ondernomen wordt is in overleg en verzekering technisch is hij goed op de hoogte hoe het ervoor staat en wat evt kosten gaan zijn.
Altijd Uitstekend, ik kom er al meer dan 25 jaar.
Vakkundig vriendelijk
Ik vind tandarts Blok een hele fijne tandarts. Kundig, rustig, aardig.
Deskundige tandarts en mondhygiëniste. Ook heel belangrijk: fijn in de omgang.
Afspraken kunnen snel gemaakt worden en er is duidelijkheid over de behandelingen
Vriendelijk personeel De wachttijden zijn niet al te lang Ellen Hornman een zeer ervaren tandarts Aangezien dat tandarts Hornman met pensioen gaat is het nu afwachten hoe het verder gaat verlopen met haar vervanger