Gewoon goed. Ik ben tevreden.
prima behandeling en uitleg. vooral bij mijn dochter van 9 jaar. zij vindt het absoluut niet vervelend om naar de tandarts te gaan.
Ik zie er altijd tegenop om te gaan maar achteraf valt het altijd mee.
Alles goed geregeld maar ik wist de uitgang niet meteen te vinden. Ook raar dat je nu geen afspraak aan de balie kunt maken en hiervoor weer moet bellen!!
Afspraak altijd gemakkelijk en hoef nooit lang te wachten , als het moet kan het de volgende dag.
Was wat wennen met de peroxide en niet mogen spoelen. Had nu een assistente voor tandsteen verwijderen die ik voortaan altijd wel wil. Zorgvuldig en geduldig. Ook lief naar onze dochter. Voelde me op mijn gemak. Dymphie heet ze dacht ik. Dikke pluim! Had wel iets meer tijd willen hebben om de vragenlijsten in te vullen. Nu niet zo netjes geschreven.
Rustig en heel vertrouwd
Mooie praktijk en nette ruime behandelkamers . Voor mij belangrijk hoe ik ben geholpen , omdat ik er erg tegenop zie om naar de tandarts te gaan . Deze staat overingens niet in de lijst hieronder . Maar ik ben heel netjes en rustig geholpen . Er gaan nog een aantal behandelingen plaats vinden .
Ik kon snel terecht en ben goed geholpen.
Al jaren mijn vaste tandarts.Dhr Vorstenmans is vriendelijk, rustig en voorzichtig. En het beste aan hem vind ik dat hij geen onnodige behandelingen voorstelt. Ondanks 1 van mijn kinderen niet meer in Veldhoven woont blijft ze toch graag bij deze tandarts.
Geen klachten
dat mijn mond nog bijna vol staat met eigen tanden dank ik mede aan de goede verzorging door Meermond. Na jaren door dr Albers te zijn behandeld is Meermond mijn tweede praktijk in 65 jaar reden om alleen maar tevreden te zijn
Aan het einde van de survey wordt gevraagd wie mij als laatste behandeld heeft. Daar staat mijn eigen tandarts niet tussen. Wellicht goed om even te checken of alle medewerkers worden vermeld. Mijn tandarts is Jory van t Hof
Goed en fijn geholpen volgens afspraak. Duidelijk en vriendelijk.
Heb geen klachten.
Ben zeer tevreden over de praktijk.
Wij zitten al jaren bij deze tandarts Zou geen andere willen Altijd behulpzaam en bij pijnklachten kan je altijd meteen terecht. Assistentes altijd aardig en behulpzaam
deskundige behandeling met steeds oog voor het welzijn van de patient
Ondanks coronatijd ben ik snel met veilgheid voor iedereen snel geholpen
Heel ontspannen en prettig om een niet zo'n fijn bezoekje ( wat de tandarts toch is ) mee te maken . Plus heel goeie corona maatregelen .
Prettig dat kleine behandeling zoals tandsteen direct is uitgevoerd.
Ik weet nog steeds niet of ik afspraak heb. Veder is het wel goed.
heb veel vertrouwen in deze kliniek. Je wordt op een prettige manier geholpen en kunt altijd terecht.