Vind het fijn vanaf dat je binnenkomst dat alles goed geregeld is, iets minder fijn is het spul waar je je mond mee moet spoelen, die is ook beetje scherp in je keel. En dat je na de behandeling niet nog kan na spoelen. Maar het hoort erbij.
Uitstekende behandeling
Met heel veel vakmanschap geholpen door Pieter vorstemans
Deze vragenlijst is veel een veel te lang
Van binnenkomst tot uitgang een nette professionele behandeling in een mooi gebouw.
Snel geholpen, goede uitleg mbt behandeling
Correct, vriendelijk, goed ingespeeld op Corona omstandigheden. Behandeling prima.
Deze keer kwam ik voor het vernieuwen van twee vullingen en meteen kwam er mij een persoon (een in opleiding) en deed dit perfect.
Wordt altijd goed geholpe, krijg altijd herinnering voor een afspraak
Zeer goed ingespeeld op de Corona situatie; ontvangst, behandeling en route naar buiten
Al jaren tevreden!!!!1
Goed.
Super alles geregeld. Vriendelijke en deskundige mensen. Houden goed rekening met de Corona regels.
Implantaten geplaatst eerst beoordeeld en door mijn angst doorverwezen kaakchirurg daar implantaten onder narcose geplaatst naderhand de afwerking perfect en de zorg zo geweldig super tevreden
Goed,prettig en ERG duur
Duidelijk, communicatie een aanpakken.
Zo als altijd prettig en goed behandeld,ook door dat evt de gaatjes meteen gedaan worden
Geweldige service altijd vriendelijk, je hoeft niet lang te wachten op een afspraak. Ik was eerst bang om naar de tandarts te gaan maar hier hoef je niet bang te zijn. Ze stellen je gerust. Tuurlijk zit er altijd wat zenuwen. Het is echt geweldig.
We zijn in 2018 naar verhuisd naar Hilversum. Ik kom nog steeds naar Veldhoven voor de controles omdat ik een fijne tandarts heb. Heel fijn ook dat hij bereid is om een behandeling meteen te verrichten zodat ik er niet voor hoef terug te komen Complimenten voor de jonge man bij de ingang die de mensen een vragenlijst overhandigde. Hij deed het echt goed!
Valt verder niet veel over te zeggen. Gewoon goede behandeling
Secuur, persoonlijk en prettig in de omgang.
Zeer ontevreden over contact met receptie. Tandarts heb ik al jaren, daar ben ik heel tevreden over. Met de praktijk Meermond heb ik niets. Zou m'n tandarts aanbevelen maar de praktijk zeer zeker niet.
Prima dienstverlening met persoonlijke aandacht