Alles goed verlopen!
Ik was een vulling in een snijtand kwijt en dit vond mijn tong niet zo leuk. Gelukkig kon ik de dag dat ik belde direct langs komen om dit te repareren. Erg fijn.
Goed naar me geluisterd en fijne behandeling
Mijn eerste ervaring als nieuwe cliënt bij zowel de tandarts , mondhygiënist en tandtechnicus zijn allemaal goed verlopen De goede uitleg , de tijd die er voor de behandeling word genomen en de persoonlijke aandacht heb ik als zeer fijn ervaren .
Ik heb helaas wat vaker pech met mijn gebit. Tandarts en assistentes zijn ontzettend aardig. Krijg altijd goede uitleg ( en medeleven). Heeft begrip voor de kosten en denkt daarin mee. Enige kritiek is dat het soms kan uitlopen, maar ik vind dat persoonlijk niet erg. Ik weet dat de tandarts voor iedereen, dus ook voor mij, de tijd en aandacht neemt.
Prettig en rustig
Zelf inchecken gaat makkelijk en tandarts komt je halen. Tijdens behandeling wordt er vertelt wat er gaat gebeuren, wat ik als erg prettig ervaar.
positief
Altijd vriendelijk ontvangen door Jan, Dominique en assistente. Zeer betrokken en kundig. Laten zien dat ze het beste met je voorhebben.
Lange wachttijd , prima behandeling
3x foute planning en dat we voor niets zijn gekomen. Mijn kinderen hebben school gemist en ze zijn niet eens bekeken. Heel vervelend. Wij gaan een nieuwe praktijk zoeken. Mijn ervaring met de mondhygiënist is wel altijd goed geweest.
Onderzoek was prima! Moest alleen erg lang wachten (half uur!)
Mijn ervaring met mijn eigen tandarts en assistenten is gewoon super en altijd goed geweest. Wel vind het persoonlijke daarbuiten kil en zakelijk. Het is van deze tijd maar ik verkies toch het wat warmere boven het zakelijke van deze tijd.
Locatie prima. Jonge nieuwe tandarts, ik wacht maar af. En het kan gebeuren, maar als tijdens het boren van de te behandelen kies, de vulling van de kies ernaast ineens door de lucht vliegt, is een hele rare ervaring. En zo moet ik dus voor een extra vulling de rekening betalen.
Altijd positief
Er is naar me geluisterd m.b.t. klachten over een vorig bezoek.
De afspraak die wij hadden is correct verlopen .
ik werd kundig en vriendelijk te woord gestaan
Heel goed
Mooie praktijk, fijn dat je in binnenkomst online kunt aanmelden. Altijd op tijd of eerder aan de beurt. Heb een superfijne tandarts (Tandarts Wardenaar), zeer mooie kronen geplaatst, legt alles goed uit, en lost elk probleem op. Ik ben erg blij dat ik bij Meermond klant ben. Pluspunt, ze hebben sinds kort een mondscanner, je hoeft dan niet meer (bijna)te stikken in dat gebitje met afdrukgel . Ha,ha. Minpunt, bij een lange behandeling is het plafond wel erg saai, mss een leuk schilderij of zo. Ha,ha
Snel geholpen, vriendelijk personeel.
Netjes op tijd zonder uitloop
Vakkundig
Empathisch met vriendelijke assistenten.