Zoals vooraf verwacht.
Er werd geluisterd , overlegd en gezocht naar n oplossing voor mijn tandprobleem. De behandeling was adequaat met de nodige ondersteuning.
Goed ontvangen en op tijd geholpen.
100% coronaproef ook in de tandarts ruimte perfect.
Erg prettig
Alles kon op 1 dag worden gepland, tandarts mondhygiëniste.
nvt
Nette ontvangst .nooit geen problemen netjes alles geregeld
33 jaar bij Ellen Hornman onder behandeling geweest. Nu een nieuwe tandarts. De eerste indruk is dat Willeke Lepelaars een vriendelijke en kundige tandarts is. Prettig voor de kinderen.
fijne ervaring
Goed en prettig
De opvolgster van tandarts Hornmann heeft mijn moeder prima behandeld. Ze was heel aardig en praatte luid en duidelijk zodat mijn moeder (87 jaar) alles kon verstaan.
Goede voorzorgsmaatregelen mbt Corona.
Zie boven.
Ging prima
Ik vindt het vervelend dat het altijd uitloopt. Ik ben altijd keurig op tijd.
Voel er me goed bij!
Vriendelijke ontvangst, makkelijk parkeren.
Ik heb veel hobby's maar naar de tandarts gaan hoort daar niet bij en vergeet nog wel eens een afspraak te maken. Tandarts Blok helpt mij desondanks altijd heel vakkundig en even vriendelijk.
Ik heb het als zeer kundig en effectief ervaren!
Goed georganiseerd bezoek n.a.v. covid-19 maatregelen. Ik ben geholpen met de klacht die ik had, en heb advies gekregen hoe ik in de toekomst met mijn gebit moet omgaan.
Goede info, heel prettig en accuraat personeel
Al sinds ik en mijn gezin bij Meermond komen zijn we netjes, vriendelijk, meedenkend behandeld. Afspraken kunnen probleemloos veranderd worden.