Je wordt op je gemak gesteld en ze nemen alle tijd. Erg vriendelijke medewerkers.
Goede behandeling en hygienen
Snelle en goede service
Vriendelijke en vakkundig geholpen worden
Ik ben op tijd , moet een half uur wachten ! En dat met de Corona !!!
Duidelijke uitleg. Vriendelijk.
Al bijna 50 jaar mijn tandarts dan kan het niet anders dan een fijne tandarts ta zijn.
De mondhygieniste heeft geprobeerd de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken (ook met alle coronabeperkingen), ging heel deskundig te werk en gaf persoonlijke aandacht.
Mail ontvangen zodat je weet wat je moet doen bij verkoudheid en mondkapje op
Al tientallen jaren tot tevredenheid mijn tandarts. Gaan heel goed met om met Coronaregels. Enige minpunt is dat relatief weinig tijd is voor persoonlijk contact. Het is wel lopende bandwerk.
Alles wordt eraangedaan om je op je gemak te laten zijn
snel kundig
als vanouds
Sinds de verhuizing naar het nieuwe pand vind ik de ruimtes er klein.
Het was allemaal prima geregeld.
word altijd op tijd en vriendelijk ontvangen en behandeling altijd korrekt en snel.
Goed, veilig, deskundig en vriendelijk behandeld.
Tevreden
Ben door Gerard uitstekend geholpen
Je wordt meestal op de afgesproken tijd opgehaald en behandeld. Eerst door de assistente en dan door de tandarts zelf. Door de "corona", deze keer een aparte gewaarwording in de kale wachtkamer door de grote schermen als afscheiding tussen de stoelen. Het liep een beetje uit en het zou fijn zijn als dat ook aan de wachtende gemeld wordt. Daar is later wel excuses voor aangeboden.
Wel even wennen zo met de corona maatregelen. Gelukkig is de controle niet lang. De tandarts is altijd beleefd.
Naar de tandarts gaan is niet prettig, ik zie er altijd tegen op, maar ik word hier goed geholpen.
zeer tevreden