Prettig!
Alles goed geregeld
Prima wat je vd tandarts kunt verwachten
Prettig, informeel, bekwaam
Probeert alles zo goed mogelijk op te lossen
mondhygiene door britt is erg goed, stevig en ze besteed er veel aandacht aan.
Goed en rustig geholpen.
Plotselinge klachten en werd erg goed geholpen.
Keurig behandeld zoals ik daar al jaren gewend ben
Zie bovenstaand
Snel aan de beurt, erg aardig personeel
Prima locatie, vriendelijke mensen, aardige en kundige tandarts
Altijd fijne behandeling Voor ons erg verttouwd
In deze coronatijd goed opgevangen. Duidelijkheid over hoe te handelen in coronatijd.
Goede uitleg en prettige behandeling... vriendelijk personeel
Wij zijn erg tevreden over jullie praktijk!
Ruime open praktijk. Vertrouwde vriendelijke tandarts en assistent. Lief voor kinderen
Afspraak op tijd. Goeie uitleg . Goede behandeling
Mijn Bezoekindruk:goed/veilig geregeld;opvallend was ook de leesdocumantatie verdwenen/opgeruimd!
Wij zijn als gezin bijzonder tevreden over de snelheid en service. Altijd heel goed geholpen en goede uitleg over wat hij (de tandarts) gaat doen.
vriendelijk, professioneel, neemt de tijd om goed en duidelijke uitleg te geven.
Gewoon netjes volgens corona maatregelen geholpen