Met een acuut probleem en pijnklachten kon ik onmiddellijk terecht!
Ben voor de 1 ste keer van deze tandarts geweest. En ben zeer tevreden
nvt
Fijne en prettige ervaring voor mij en de kinderen (5 en 7). Goede coronamaatregelen die zorgen voor een veilig gevoel.
Ik kan al mijn ervaringen omschrijven als goed, in een keurige professionele en vriendelijke omgeving en daardoor aan te raden aan eenieder.
Fijne tandarts die je direct op je gemak stelt. Tanden voelen na de controle altijd sterk en gezond aan. Ook fijn dat hij gewoon eerlijk adviseerde om maar 1x in het jaar op controle te komen omdat dat voor mijn gebit ook werkt.
Prettige en vakkundige behandelingen.
Paar keer op controle geweest, fijne tandarts, goed geregeld nu met corona. Weet ook wat er de vorige controles besproken is, dus leest zich in.
perfecte service en keurig op tijd
Afspraak moest verzet worden, daar werd ik over gebeld en dat was geen probleem. Ik werd op tijd geholpen, tandarts en assistent waren vriendelijk en professioneel. Een minpunt was de dubbele coronavragenlijst die ik in moest vullen, de digitale was 5 dagen voor mijn afspraak verstuurd maar had ik (zonder dat dat ergens vermeld was) op de dag van de afspraak in moeten vullen. Hier stond ook de vraag op of ik "verder gezond ben en me gezond voel", iets wat een hele rare vraag is en waar de tandarts helemaal niets mee te maken heeft (ik heb alle begrip voor corona-gerelateerde vragen). Deze vraag was op de papieren lijst al verdwenen.
Zeer goede tandarts en assistentes
okidoki
bij binnenkomst heb ik een formulier ingevuld , kon plaats nemen op een afgeschermde zitplaats. Ik werd afgeroepen en nam plaats in de stoel bij de tandarts. Even de mondspoelen , arts was goed beschermd. Na een paar minuten was ik klaar, het was heel professioneel allemaal.
precies zoals ik gewend ben
Ik zou nog een offerte ontvangen van tandarts Jordy van 't Hof. Wanneer kan ik die verwachten?
Vakkundig geholpen, en vriendelijk personeel
Als ernstige angst patient kom ik al jaren bij dezelfde tandarts. Zij en haar assistente doen al jaren hun best om mij op het gemak te stellen. Ze leggen precies uit wat ze doen, maken vooraf een 'rustgevend' praatje en vragen tijdens de behandeling steeds of het nog goed gaat. Ik voel me bij hun erg vertrouwd en dat geeft mij de moed elk jaar weer een afspraak te maken. Ik voel me in uitstekende handen. Ook de praktijk is uitstekend, goede voorzieningen en afgelopen jaar ook erg Corona proof. Ook de baliemedewerkers leven met mij mee en proberen altijd de afspraak zo goed en lang mogelijk voor mij in te plannen.
fijne ervaring ben weer op mijn gemak als ik daar geweest ben.
Mijn vulling van mijn voortand was eruit gegaan. Nadat ik gebeld had kon ik dezelfde dag komen om het te laten repareren. De tandarts heeft de vulling mooi gerepareerd.
Zie hierboven
Ik kom met mijn ligrolstoel naar jullie toe en er word altijd alles aan gedaan om mij in mijn rolstoel te kunnen behandelen zodat ik niet allerlei ingewikkelde transfers hoef te maken . Ook word er voor gezorgd dat ik al snel naar binnen kan zodat ik niet in de weg sta in de hal. Dit stel ik zeer op prijs.
voor het eerst bij Dominique geweest , ben erg goed geholpen . zij heeft goed geluisterd .