De behandeling ging veel sneller dan ik had verwacht en in alle rust. Het was bijna een uitje.
Verleden week zondag brak er een groot stuk van mijn kies af. Ik belde maandagmorgen naar de praktijk. Assistente maakte een afspraak voor dinsdag. Dinsdag stond op mijn voicemail dat de tandarts ziek was en ik moest bellen voor nieuwe afspraak. Ik belde, dezelfde assistente als van maandag zei me dat ik vrijdag kon komen. Ik vond dat te lang duren en gaf dat aan. Geen andere mogelijkheid volgens haar. Ik zei: heel jammer ik heb dan geen keuze. De assistente beaamde dat ik geen keuze had op een niet prettige toon. Ongeveer 1 jaar geleden had ik dezelfde assistente aan de lijn omdat ik pijn had. Ik kon 2 dagen later komen. Ze zei bij het beëindigen van het gesprek dan zie ik u over 2 dagen, zo niet dat lees ik het wel in de krant. Bij een andere gelegenheid had ik een doorverwijzing nodig om naar de endodontoloog Depraet te gaan. Weer de bewuste assistente. Ik moest terugbellen als mijn eigen tandarts aanwezig was. Die is er alleen op donderdag. Ik belde maandag. Wederom discussie. Uiteindelijk heeft andere tandarts de verwijzing doorgestuurd. Geen klantvriendelijke assistente. Heb haar teruggebeld en dat aangegeven. Ze was niet echt onder de indruk. Ik ben uiteindelijk door de tandartsenpost in Eindhoven naar tevredenheid geholpen. Ik overweeg om naar een andere tandarts over te stappen.
Snelle en prettige service bij terugplaatsen kroon
Het is heel fijn om een mondhygiënist en tandarts te hebben die flexibel zijn en mee denkt!
alles was prima geregeld
Goede praktijk
totaal geen klachten.
Prima ervaring. Goede en relaxte ontvangst.
Ik heb echt angst voor de tandarts maar ik ben echt uitstekend geholpen! Dankjewel
Controle was basic maar tandsteen verwijderen was netjes en hield goed rekening met mijn pijnprikkels.
Fijne en kundige tandarts, wel vervelend dat de planning vaak uitloopt
Tandarts Vorstermans en zijn assistentes weten altijd rustig en duidelijk alles te verwoorden en naar je bevindingen wordt geluisterd of meegedacht.
zie onder
Fijne, rustige, vriendelijke, geduldige tandarts (Wardenaar)
Gezellig kundig
Behandeling zoals afgesproken
Fijne betrouwbare tandarts praktijk. En het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente. Jurgen Ooms
zeer snel geschakeld. hel goed geholpen. top!
Fijne praktijk en kundig personeel.
Deskundig, prettig en aangenaam contact c q behandeling
Ondanks de verbindingsproblemen met de computer was er geen haast, paniek of iets dergelijks. Er wordt door dr. Wardenaar alle tijd en aandacht gegeven. Fijne tandarts!