Wordt altijd vriendelijk ontvangen, door iedereen. Alles wordt duidelijk besproken en zo nodig uitgelegd.
Eerste kennismaking met ' onze' tandarts. Prettig contact, goede uitleg, werd serieus genomen.
Wordt vriendelijk geholpen , normaal, en gewoon als of je “ thuis “ bent Beveel jullie altijd aan
uitstekende ervaring altijd
Coronavragenlijst vooraf ingevuld, afspraak werd correct nagekomen zonder wachttijd in wachtkamer. Behandeling verliep correct, professioneel en vriendelijk.
Ik ben zeer tevreden over Nikki, buiten dat ze ontzettend aardig en lief is, is ze ook erg kundig! Ik ben heeel blij met haar! Ik kom met plezier naar de praktijk!
Zeer positief
mijn ervaring is goed, er wordt van tevoren gezegd, wat ze gaan doen, dat vind ik wel prettig.
Zie boven.
Voor zover ik kan beoordelen is mijn gebit vakkundig behandeld en verwacht ik geruime tijd zonder klachten verder te kunnen. Er was ruime aandacht voor het informeren over de noodzaak en uitvoering van de behandeling. Er was ook ruime aandacht voor een kosten-efficiënte behandeling.
Op de afgesproken tijd ook inderdaad aan de beurt. Goede duidelijke uitleg mbt de behandeling
Iedereen is aardig meedenkend en empathies. Of je wel of geen schrik hebt.....het is een hele fijne praktijk.
Alles was goed alleen vind ik het vervelend dat de mondkapjes plicht nog wel geldt voor de tandarts terwijl uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat dit helemaal niet helpt tegen de verspreiding van een virus.
Even gezellig gepraat verder zo klaar
Bij eventuele pijnklachten kun je snel terecht
Vriendelijk, deskundig.
Ik ben zeer tevreden met mijn tandarts, en mondhygiëniste. Ze nemen alle tijd voor je, en zijn zeer klantvriendelijk. Een dikke 10
Meedenken en persoonlijke benadering. Vakkundig en snel geholpen.
Snelle prima vakkundige service en reuze vriendelijke benadering.
Ondanks omstandigheden, goede doch vriendelijke en zakelijke behandeling, prettige en aangename sfeer, prima voor elkaar.
Ik ben nooit blij bij de tandarts maar hij heeft toch goed gekeken wat er aan de hand was en heeft verteld wat er zou kunnen gebeuren en wat er aan te doen is. Hij heeft foto gemaakt en verteld wat er aan de hand was. Goed en duidelijk
Ik ben naar de mondhygiënist geweest en dat was geen goede ervaring. Apparaat waarmee ze tandsteen verwijderen was kapot, er kwam nauwelijks water uit om te koelen. Hierdoor moesten we naar een andere behandelkamer. Dat was op zich niet het grote probleem. Maar wel dat toen ik thuis kwam en de verdoving uitgewerkt was ik gigantisch veel last van mijn tandvlees had omdat deze gedeeltelijk verbrand was. Er is zelfs wat tandvlees weg gebrand. Ik hoop dat het weer opnieuw aangroeit en ik er snel minder last van heb.
Wordt vriendelijk behandelt.
Ik heb dit reeds ingevuld en toegelicht!