Behandeling was professioneel en vriendelijk
Van afspraak t/m nazorg prima. All contactmomenten professioneel en worden nagekomen. Behandeling prettig doordat er steeds wordt aangegeven in welke fase de behandeling zig bevindt.
De tandarts kwam wel een beetje gehaast over, hij liep al een half uur uit. Wat niet erg is en te begrijpen is, alleen was het fijn geweest om daarover eerder geïnformeerd te worden en niet pas na 30 minuten wachten.
Snel en goed geholpen
Prima behandeling door Willemijn Blok
mijn ervaring is goed
Ik belde en kon een kwartiertje later al komen omdat er iemand uitgevallen was maar ik was er mee geholpen want er was in het weekend een stuk van mijn kies af gebroken.
Harstikke goed geholpen.
De tandarts is een aardige man. Eigenlijk altijd snel aan de beurt, zeker als er enige spoed is vereist. Ik ben er blij mee
Ik ken deze tandarts (ed albers) al sinds mijn jeugd het is altijd gezellig en ook goed om door hem behandeld te worden
Altijd een goede en deskundige behandeling.
Prettige service, vriendelijk personeel, en heel goed omgegaan met de coronamaatregelen. Gewoon top!
Tevreden
Goede en deskundige tandarts en assistente…
goed en netjes
Goed geholpen.
Werd behandeld conform verwachting
Goede en gedegen hulp. Neemt de tijd voor de patiënten. Rustige, vriendelijke benadering naar kinderen toe waardoor de kinderen minder angstig zijn.
Gedurende weekend met een grote uitgebroken vulling te maken gekregen. Op maandag kon dit snel en vakkundig worden gerepareerd. Ik verwachte een kroon nodig te hebben gezien de grote van het gat in mijn kies echter een composiet vulling bleek te volstaan.
Prettig
Super fijn, alles goed geregeld en heel vriendelijk personeel ! Tandarts, mondhygienste, goede uitleg over mijn gebit en meteen afspraak in de mail en ook kort ervoor herinnering. Echt super !!
Goede ervaring.
op tijd en efficient
tandarts uiterst vriendelijk, kundig en zorgvuldig