Prima service, neemt de tijd, voor de behandeling, voor uitleg en voor advies
Ik kon dezelfde dag nog terecht voor mijn afgebroken stukje tand. De tandarts heeft mij adequaat geholpen.
Bij Meermond weten alle medewerkers dat de klanten mensen zijn en geen nummers. Ondanks dat het vervelende behandelingen zijn ga ik altijd glimlachend de praktijk uit. Dank hiervoor. Groetjes Patrick
Ik kom altijd bij iris van hoof en ik voel me goed op me gemak bij haar en ze doet alles in overleg een topper is ze
Een prettige, persoonlijke benadering. Voelde me erg op mijn gemak. Kwam kundig over
De behandeltijd klopt altijd, ik heb nog niet meegemaakt dat het uitloopt. Alle medewerkers zijn vriendelijk en vakkundig.
En dat vind ik knap gezien het aantal mensen die hij dagelijks ziet. Verder voel ik me in goede handen.
Al jaren mijn tandarts en altijd tevreden geweest
Snelle service snel geholpen fijn team
Zoals altijd een nette behandeling en afspraken op tijd en luisteren naar de patienten
Prettige ervaring met goede uitleg. Veilig gevoel in de praktijk
n.v.t.
Mijn tandarts wil ik graag met naam noemen. Hij is een geweldige tandarts die weet hoe hij een patiënt gerust moet stellen. Hij legt ook alles zeer duidelijk uit en hij neemt daar ook de tijd voor. Tevens toont hij belangstelling voor de patiënt en hij weet nog precies wat er de vorige keer is besproken.
Afgebroken tand onzichtbaar gerepareerd door de tandarts met zijn assistente
Prima praktijk, soms langere wachttijden maar krijg zelf ook altijd goede aandacht en uitleg.
Op tijd met afspraakbehandeling, professioneel en vriendelijke mensen.
mijn ervaring als bovenstaand
alles netjes schoon en vriendelijke mensen
goed en vlot en veilig
Tand afgebroken en kon meteen al voor de middag komen .Ze doen er alles aan om het allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen . Ik werd zelfs nog teruggebeld toen er iemand uitviel dat ik evt eerder kon komen .
Erg vriendelijk
Tanden gecontroleerd en tandsteen verwijderd
Deskundig, nauwkeurig en kwalitatief goede zorg, maar buiten dat is er altijd ruimte om even bij te praten.
Ik heb erg gevoelige tanden, dus meestal verloopt het niet pijnloos, maar daar wordt goed op ingespeeld.