Ik ben altijd behoorlijk nerveus maar elke keer valt het toch weer mee dankzij Dominique...
Jammer genoeg zijn bepaalde regelingen weggevallen. Zo kreeg ik vroeger kort van tevoren een herinnering via email met de juiste datum en tijd. In onze agenda stond een andere tijd dan in de agenda van de praktijk. Door de herinnering zouden wij daarop attent zijn gemaakt. Nu waren we allemaal de dupe.
Prettig, mensen zijn vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Goede service. Doodsbenauwd voor tandartsen en bijbehorende dingen maar in deze praktijk word ik gehoord, gezien, geholpen en voel ik me nooit lastig met mijn gestress.
Vriendelijk en goede behandeling
Zeer vriendelijk.
Alles netjes verzorgd, op tijd aan de beurt en gewoon goed en vriendelijke geholpen als altijd.
Fijne, ontspannen bejegening rekeninghoudend met mijn wensen.
Al jarenlang zeer tevreden over de begeleiding van mijn vakkundige tandarts, mondhygiëniste en preventieassistente. Met drie behandelingen per jaar blijf ik zo de problemen voor!
Zie boven
Goed geholpen
Ik kom al jaren bij deze tandartsen praktijk, vind het binnen wel rumoerig klinken maar de behandeling en benadering is prima
Prettige mensen en goede behandeling. o.a. gaatje meteen gevuld.
Duidelijke bevestigings- en herinneringsmail. Nette ontvangst, mooie behandelkamers, vriendelijke medewerkers. Alle tijd voor de patiënt.
zie boven
Tandarts en assistenten altijd aardig en meedenkend. Ook aan de balie altijd vriendelijke assistenten.
sfeer goed. er wordt meegedacht
prima behandeld !
Ik woon sinds kort in Frankrijk en kom graag voor mijn tandheelkundige behandeling naar tandarts Blok. Ze is zeer kundig, ik voel me op mijn gemak en ze geeft eerlijk advies.
Onnodig harde behandeling
Zeer deskundig - klantgericht - begrip voor klant /steeds de vraag of alles ok is
Prima geholpen op een vriendelijke manier
Fijne mensen die er werken
Mijn behandeling bij de tandarts in Meermond ervaar ik altijd als zeer positief. Iedereen is vriendelijk, men roept je niet precies op de afgesproken tijd op maar meestal iets later. Over mijn tandarts ben ik heel erg goed te spreken. Hij is altijd vriendelijk, luistert goed, is bereid om dingen te proberen, kundig en op de hoogte van redelijk nieuwe ontwikkelingen. Ik vind wel dat hij zich nog wat meer mag laten bijscholen over diverse pijnmedicatie en behandelingen tegen tandenknarsen. De vraag of een foto gemaakt moet worden is twijfelachtig. Wanneer is het terecht dat er een foto gemaakt wordt en wanneer niet (ivm hoge kosten). De kosten van het schoonmaken van tandplak vind ik hoog maar het is wel nodig om mijn gebit in conditie te houden.