Vriendelijk en vakbekwaam
Noodreparatie, snel ingepland
Altijd een vriendelijk gezicht. Men is heel bewust van de hygiene en gaat daar goed mee om. Daarnaaast erg service bereid om te helpen bij vragen en problemen. Ik heb jullie al aanbevolen bij diverse mensen die op zoek waren. Enige kritiekpuntje is dat men vaak te laat met de afspraak begint. Dan heb ik het over 10 minuutjes of zo.
Beter wordt het niet bij een tandarts
had kiespijn en kon binnen 1 dag geholpen worden
Ben er weer mooier op geworden!!
Goede tandarts en op tijd zoals afspraak
zie boven
Halfjaarlijkse controle gehad. Goeie adviezen gekregen Prettig contact
Bij mijn telefoontje over een afgebroken kies werd er nauwkeurig doorgevraagd over eventuele klachten en werd er met mij overlegd wat te doen. Een vreemde dienstdoende arts of wachten op mijn eigen tandarts. ik koos voor het laatste en de assistente zei duidelijk maar als U meer klachten krijgt bellen!
Super geholpen ondanks mijn angst
Ik ben zeer tevreden over de mondhygiëniste. Door de controles heb ik minder last van ontstekingen van het tandvlees
Altijd prima
Geduld en oog voor persoonlijke situatie. Zelfs een afspraak na 1800 was nog mogelijk bij uitzondering
Ik kon snelkomen, en dereparatiewas snel gebeurd.Iedereen was zoals gewoonlijk heel aardig.
Was deze keer erg angstig, was snel over. Erg vriendelijk, rustig en het belangrijkste is kundig
Mijn ervaringen zijn uitermate positief , de Corona maatregels worden goed nageleefd en de behandelingen zijn / werden vakkundig in 'n prettige sfeer uitgevoerd.
Nieuwe aanmeldingen werkt fantastisch. Alleen zou deze aangezet moeten zijn als de deur open gaat.
Ben tevreden over behandeling en kundigheid tandarts
Prima, fijne tandarts
S morgens gebeld met een probleem en dezelfde morgen nog geholpen.
Duidelijke uitleg, vriendelijk en hygiënisch.
Controle na 1e behandeling mondhygiënist. Verliep prima
Duidelijke uitleg, leuk en prettig met de kinderen, neemt de tijd. Zeer positief