Ga zo door Jordi!
nooit lang wachten en goed geregeld allemaal
Good dentist and team. Only problem is the billing process. Billing process has to be improved.
goede ervaring over de behandeling
Fijne tandarts
Professionele aanpak.
Er heerst een prettige sfeer, er is voldoende tijd voor vragen. Er is begrip voor spanning, ook bij kinderen.
De scherm om aan te melden was te zien bij binnenkomst maar het was niet duidelijk dat ik daar moest aanmelden. Vervolgens was ik snel aan de beurt en vlot geholpen. Aangezien er geen verdere complicaties waren was ik snel weer weg.
duidelijk en snel
Deskundig personeel.
Altijd vriendelijke opgewekte mensen De afspraken verlopen altíjd snel en ondanks corona tijden is de service altijd goed
Zie boven
Altijd een goede behandeling
persoonlijke zorg die goed voelt
Goed geregeld alleen weinig parkeerplaatsen auto
Prima tandarts, duidelijk in uitleg.
Deze beoordeling betreft het "handelen" van de Tandtechnicus. (Overigens wordt deze NIET genoemd onder "de zorgverlener"; ik vind dat slordig en niet getuigen van enig respect naar het 'eigen' personeel van de organisatie Meermond. Deze tandtechnicus is een 'juweeltje' voor de organisatie; heeft oog voor zowel de Mens als voor de Kwaal, maar uiteindelijk staat de mens voorop!
tevreden
Ben vriendelijk en goed geholpen
Lief voor de kinderen
Met spoed een afspraak met Lennart om een kies te verwijderen wegens extreme kiespijn en een dikke wang met een bijbehorende ontsteking..... De pijn won het van de angst maar wat viel het mee toen ik in de stoel zat. Niks gevoeld door de uitstekende verdoving en het goeie werk van Lennart. Lennart is een kei fijne tandarts die zijn vak goed verstaat zoals ik ook altijd gewend ben van zijn collega Jordy. Fijne nieuwe generatie jonge artsen bij Meermond, top!
Prettig behanded
Veel kiespijn. Goede diagnose.
Zeer tevreden Ben netjes en goed geholpen.