Uitstekende zorg van mijn tandarts mw Blok
Bij Jolana altijd persoonlijk en goede gebitsreiniging. Heel goed. Bij tandarts Wardenaar ook heel tevreden. Pijnloos een kies getrokken. De heer van Kimmenade is heel secuur en de eerste kennismaking was heel vriendelijk en relaxt. Totaal kompleet tevreden.
Goede behandeling
Met name bij de tandsteenverwijdering ging het er wat gehaast aan toe. Terwijl de assistente daarmee bezig was, kwam de tandarts binnen om te kijken of hij de halfjaarlijkse controle kon doen, waardoor ik de indruk kreeg dat ze nóg haastiger te werk ging. Geen zorgvuldige en zelfs pijnlijke uitvoering ook! Zelfs nu (3 dagen later) heb ik nog last van mijn tandvlees, wat ik daarvoor helemaal niet had. R er komt bij het tanden poetsen en spoelen zelfs bloed mee.
Gebeld meteen een afspraak en behandeld
ervaring is goed
Afgebroken kies rechts boven
Nvt
X
De persoonlijke benadering is erg prettig
Duidelijke uitleg en prettige omgang
Prima geholpen, leuke tandarts en assistente.
Nvt
Fietsenstalling mag wel wat groter
Dik tevreden!
Kon snel komen nadat ik stuk van mijn vulling kwijt was.
Een voortand gevuld zonder dat dit zichtbaar is, Dit is kundig en in overleg uitgevoerd.
Wij zijn afgelopen maandag weer geweest en uiteraard weer foto’s maken naar onze mening onnodig gebeurt te vaak. Uiteindelijk tandsteen verwijderen bij mijn vriendin te hardhandig en het tandvlees werd ook grof meegenomen week veder nu en nog kei veel last en pijn met poetsen. Toen was ik aan de beurt tandarts kijkt ja zegt hij is goed niks aan de hand met me kies boven in ook geen problemen zowel dan zou je verwachten dat die daar iets over zegt uiteindelijk moest er wel tandsteen verwijderd worden ik dacht **** toch niet door die mevrouw wie mijn vriendin ook deed. Toch wel pfff oké daar gaan we. Met grof geweld en de nodige pijn wtf dit heb ik nog nooit zo ervaren. Uiteindelijk aangekomen bij me kies oeps daar ging iets mis moment even de tandarts roepen zij ze ik voelen met me tong **** heel gat en stuk weg assistente komt terug zonder tandarts huhhhhh ja zegt ze de tandarts wist er van af hij moest er toch en keer uit oké fijn dat ik dat ook weet. Vervolgens ja je kunt beter snel en afspraak maken want nu krijgen we hem er makkelijk uit Uhhhhhhmmmmm nou nee sorry voor ons is het hier klaar en vertrekken we
Ben zeer content met zorg die mij steeds weer geleverd wordt!
prettige behandeling
Altijd netjes en vriendelijk.
snel, efficient.
Tevreden