Prima behandelingen verricht
Ga vooral zo door
ik ben kundig en snel behandeld
Geen wachttijden en goed geregeld wb corona
Nauwelijks verblijf in de wachtkamer. Adequaat optreden van tandarts Albers en de assistente. goede informatie tijdens de behandeling. Tevreden.
Ik had een afspraak bij de mondhygiëniste. Dit zijn nooit de fijnste afspraken maar Dominique heeft dit toch tot een fijne ervaring weten te brengen. Ze vertelde wat ze deed en was erg rustig. Super fijn! Bedankt!!
Tov een jaar geleden erg commercieel
Vlot en goed geholpen
De nieuwe check-in is fijn, het zou well leuk zijn als de kinderen er ook allemaal in stonden, dat geeft hen ook het gevoel dat ze gezien worden. Tandarts Willemijn Blok is een fijne tandarts waar we al jaren met veel plezier komen. Ze is lief voor de kindjes en weet waar ze over praat.
Fijne sfeer
Vriendelijk, kundig en ik voelde me op mijn gemak.
ik heb een implantaat laten plaatsen bij dr. van Zwol. ging prima. Assistentes waren heel duidelijk en begeleiding was goed. Behandeling ging ook prima.
Alles was goed
Zowel ik als mijn dochter vinden het zeker niet vervelend om naar de tandarts te gaan. Dit komt doordat je goede uitleg krijgt wat er op dat moment gaat gebeuren en wat er in de toekomst gaat gebeuren. Hartstikke vriendelijk personeel.
ik ben heel tevreden
Ben weer zeer deskundig geholpen door Dominique (mondhygïeniste )
zie boven
Al jaren mijn tandarts! Professioneel, gaat mee met ontwikkelingen. Snelle hulp bij spoed.
De manier van ontvangst en behandeling heeft mij de rust gegeven die nodig is om om te kunnen gaan met mijn diepgewortelde angst vanuit vroeger.
De mensen komen vriendelijk en geruststellend over
Altijd een zeer fijne en deskundige behandeling.