Wordt altijd zeer deskundig geholpen en mijn kindjes ook. Ze zijn ook totaal niet bang voor de tandarts. Hij neemt de tijd voor je en legt rustig uit wat hij doet of wat je zelf moet gaan doen om je bent goed te houden
Mondhygieniste was keurig op tijd en alles is weer mooi schoon.
Nette & kundige praktijk!
Clean and well managed facilities which are staffed by professional dental care providers.
idem
Altijd goed geholpen en deze keer niet lang hoeven wachten
Klantvriendelijk, professioneel, toont interesse, betrokkenheid
Vriendelijk en netjes personeel.
Geen wachttijd, vriendelijk personeel en goede behandelingen.
Kon heel snel een afspraak maken.
Snel, goed en zorgvuldig afgebroken stukje voortand verholpen. Top! Dank voor de goede service!
Lange wachttijden. Als je aan de beurt bent dan krijg je deskundige hulp
Zowel de behandeling bij de mondhygiëniste als haar advies, was erg prettig en goed. Ik kom al jaren bij haar en ik bel heel tevreden.
nvt
Ik ben naar mijn wensen geholpen.
Ik had kleinigheidje aan mijn tanden en kon meteen dezelfde dag terecht en stond 5 minuten na de afspraak weer (tevreden) buiten.
Zeer vakkundig,en zeer vriendelijk !
Was in de praktijk voor controle. Rustige benadering. Goed op tijd.
Duidelijke uitleg en goed behandeld.
Ik kom hier al jaren. Het personeel is vakkundig. Via email wordt ik op de hoogte gehouden van afspraken en de laatste beperkingen ivm Corona.
De tandarts nam de tijd om mijn kronen met een militaire precisie te plaatsen, top.
naar de tandarts gaan is altijd een beetje "eng". maar zodra je dit aangeeft, is er begrip voor. Fijne tandarts
Ik ga echt niet graag naar de tandarts maar willemijn blok stelt me altijd gerust
Ik heb alleen slechte ervaring bij een van de mondhygiënisten. Ik vond de nauwkurigheid minder. Iris is perfect. De rest gaat altijd goed.