Ik werd heel erg goed geholpen en met vriendelijkheid
Superfijn geholpen door de jonge tandarts met assistente. Duurde langer dan hij had verwacht maar het de “klus” rustig geklaard naar mijn volle tevredenheid.
Het was een goede behandeling van een jong team, duimpje omhoog van mij.
Ik ga altijd zonder tegenzin naar de mondhygiënist. Ik weet dat de behandeling goed en rustig en nauwkeurig wordt gedaan.
Goed , snel en deskundig.
xx
Vriendelijk en professioneel
mijn tanden zien er weer mooi uit; mooi gedaan.
Vakkundig en goed inspelend op het veilig om gaan met de Coronaregels. Ook het digitaal boeken van afspraken gaat heel handig
Ik ben erg tevreden over de zorgvuldige wijze waarop tandarts W. Blok mijn gebit gecontroleerd heeft. Ze stemt haar behandeling goed af met mij als patiënt.
Al heel lang mijn tandarts en ben er zeer tevreden over.
Altijd op tijd duurt nooit lang
Prima, netjes
Duidelijk en goed zonder gedoe.
prettig
Goed. Netjes op tijd.
Aardige en kundige mensen, super!!
Zoals altijd weer een prima behandeling (en goede planning)
Kom er al heel lang met mijn drie kinderen. Die zijn nu 14, 20, 24 jaar. Nooit iets negatiefs mee gemaakt.
Kundig, professioneel en aardig.
Netjes en goed maar de wachttijd is altijd lang. Ik was al patiënt bij de vader van Ed en sinds hij het over naam van zijn vader was de wachttijd altijd langer dan afgesproken maar weet ook dat Ed de tijd voor je neemt en dat hij dan ook nog tijd heeft voor een praatje, zoals het hoort.
Wij worden als gezin al jaren hartstikke prettig behandeld. Goede, duidelijke en oplossingsgerichte dienstverlening.