Het nieuwe inchecken is prima geregeld!
goede zorg en prettige behandeling gebids ondrehoud gericht op voorkoment van problemen in de toekomst gericht advies om gebid beter te onderhouden vriendelijke behandeling
Goed. Netjes geholpen, snel antwoord, Enige is lange wachttijd S morgens veel mensen telefonisch in rij.
Alles wordt duidelijk uitgelegd, heel fijn.
Fijn vertrouwd en snel weer buiten
De binnenkomst is duidelijk. Wachttijd is er niet of nauwelijks. Alles is netjes en schoon. De tandarts, de assistentes en baliemedewerkster zijn allemaal aardig en netjes. De tandarts Vorstermans zelf is vriendelijk en geeft duidelijke uitleg. Ook voor een kleine vulling wordt dit gelijk na de periodieke controle gelijk gedaan en daarna direct de mondhygiëniste die je gebit reinigt en tandsteen verwijdert en eventueel foto's maakt. Voor al deze dingen hoeft niet steeds een nieuwe afspraak te worden gemaakt. Wat erg prettig is. Ik kom hier al jaren. Het is een eerlijke tandarts die je niet het geld uit de zakken haalt door je bijvoorbeeld kronen aan te smeren terwijl dit niet noodzakelijk zou zijn. Hij is deskundig.
De tandarts nam tijd om me gerust te stellen voordat mijn verstandskies werd getrokken.
Ik ben al jaren client van mijn vaste tandarts. Nooit geen slechte behandelingen, service gehad.
jammer dat jullie schermen in de wachtkamer niet meer hebben.
Fijne ervaring
Goed is goed
Mondhygiëniste Eileen van Stekelenburg heeft mij op tijd, conform afspraak, ontvangen. De behandeling werd vooraf uitgelegd en deze uitleg kwam overeen met de werkelijkheid. Ook zijn duidelijke vervolgstappen meegedeeld en uitgelegd waarvan de eerste direct heeft plaatsgevonden. Evaluatie na de behandeling was ook duidelijk. Al met al een zeer positieve ervaring
Ik ben sinds een half jaar klant bij Meermond. Ik kan tot nu toe alleen maar tevreden zijn. De tijdstippen worden goed nageleefd, de tandarts is zeer ter zake kundig en wil een goed stuk werk leveren.
Prima tandarts
Goede ervaringen
Snel en efficiënt en geen pijn.
Wat mij betreft alles loopt goed
Bijna nooit wachttijd. Fijne tandarts.
Fijn
Ik ben tevreden.
Prettige mensen, die je angst serieus nemen.
Daar ik altijd gespannen ben met een behandeling moet ik zeggen dat het toch mee valt gelukkig. Ik krijg duidelijke uitleg op een vriendelijke manier.
Vriendelijk personeel ,goede uitleg en denken met je mee
Geen opmerkingen.