geen wachttijd
Vriendelijk en kundig
vooral het gebruik van het mondspoelen voor de behandeling raad ik aan om het ook na de pandemie aan te houden persoonlijk houd ik altijd een kleine verkoudheid over na het bezoek aan de tandarts, maar nu met alle voorzorgsmaatregelen niet meer
er zijn geen klachten
Je wordt altijd vriendelijk en goed behandeld
Na een nacht kiespijn smorgens gebeld en kon dag erna meteen terecht
Ben vrijwel direct na binnenkomst geholpen en de behandeling zelf liep ook voorspoedig.
Kom hier al bijna 30 jaar :)
Heel fijne en vriendelijke en goede vakbekwaame tandarts
Fijne en rustige man die altijd naar je luistert. Neemt de tijd voor je en is erg vriendelijk. Ook de assistentes zijn vriendelijk en professioneel.
prima tandarts
Prettig!
Ik kom al meer dan 50 jaar in de praktijk en ben altijd erg tevreden
Goed en snel geregeld en geholpen.
Vriendelijke mensen en goede behandeling .
Vriendelijk, meedenken aan telefoon, tijdens behandeling goede uitleg wat tandarts doet of gaat doen. Neemt de tijd. Je hebt niet t gevoel van opschieten de volgende zit al te wachten. Alle rust en tijd zodat je ook dingen durft te vragen. Super fijne kundige praktijk.
Zoals het hoort
Goede ervaring. Zoals altijd goede en vriendelijke half jaarlijkse controle
tandarts Claessen geeft duidelijk aan wat er moet gebeuren en doet dit op een zeer vakkundige fijne manier .
Heel tevreden. Fijne tandarts en assistente. Nemen de tijd, gezellig & goede uitleg. Ook absoluut niet het gevoel dat ze over behandelen, erg fijn
De ontvangst door een scherm is wat onpersoonlijk. Ook is er na aanmelden niet geheel duidelijk dat je bent aangemeld. Maar dat er speciaal een gemakkelijk bereikbare behandelkamer beschikbaar is top. En de korekte controle was zoals we gewent zijn.
Zeer vakmanschap