naar wens
Behandeld zoals je mag verwachten
Tevreden
Mijn moeder is prima geholpen
Zeer vriendelijk personeel aan de balie. Op tijd geholpen. De tandarts weet wie hij voor zich heeft en is oprecht geínteresseerd. Goede, accurate controle.
Goed zover dat van een bezoek aan tandarts gezegd kan worden:)
Kon snel afspraak maken. P. Visserman is een zeer kundige tandarts. Zijn assistente is ook zeer kundig en krijgt een 10+ voor de tandsteen behandeling.
Hele fijne tandarts die op een rustige nette manier de behandeling uitvoert.
Je wordt er goed en fijn geholpen
Prettig en vertrouwd
Ik kom al sinds de 80er jaren bij deze tandarts, als het niet goed was, was ik al lang weg geweest, toch? ;-)
Ik ben alleen maar tevreden...
Gewoon goed.
Tevreden
Eileen is vriendelijk en kundig! Wat ik vooral op prijs stel is dat ze niet alles met dat vervelende tandplakmachientje schoonmaakt (ik weet niet hoe het heet), maar de laatste beetjes met de hand doet.. Want dat machientje is (weliswaar nodig, maar) vervelend..
Prima, ik kwam binnen, mw Bazelmans kwam me tegemoet en kon direct bij haar op de stoel en daarna kon ik direct door naar de behandeling bij tandarts Wardenaar. Geweldig!
Alles goed geregeld met aanmelden Geen lange wachttijden Vriendelijke tandarts en assistent
Geen complicaties, gewoon goed
Goed en professioneel geholpen
Vriendelijke tandarts
Blij dat ik zeer snel kon komen voor mijn afgebroken kies.
prettig
Nu n keer op tijd geholpen, de corona maatregelen zijn goed
Zie bovenstaande