Minpunt, de afgesproken tijd is blijkbaar nooit haalbaar want je moet altijd wachten. Pluspunt, er wordt echt naar je geluisterd. Zowel tandarts als assistente zijn rustig, prettig in omgang en kundig.
gewoon goed zonder toelichting. Ben al ,schat ik ,65 jaar "klant"
Prettige omgangsvormen en goede halfjaarlijkse controle.
Door Britt heel fijn geholpen !
Meteen aan ee beurt en fijne en vriendelijke tandarts
Professioneel
Ik heb mijn tandarts bezoek als goed ervaren.
Goed en netjes
Deze tandarts is altijd goed. Vriendelijk, meedenkend, rustig en prettig voor angsthazen, bovendien deskundig!
Goede informatie, vooraf en tijdens het consult
Het ging uitsluitend om (ingelast consult) een diagnose en "behandelplan". Was snel gebeurd en de datum voor de mondhygieniste werd aangepast aan de geplande behandeling door de tandarts
Uitstekend advies en goede snelle behandeling.
Prima tandarts.
ik ben zeer deskundig en met toewijding geholpen; een prettige ervaring.
Tijdig geïnformeerd over de komende afspraak.
Fijn personeel, prettige sfeer
Prettige behandeling, snel aan de beurt, vriendelijk, behulpzaam.
Ben zeer tevreden tot nu toe . Behandel plan iets aangepast. Tandarts was duidelijk hierover Hele aardige assistente ( Esther) !
Halfjaarlijkse controle geen problemen.
Met mijn probleem kon ik de volgendedag al terecht. De behandeling was naar mijn idee vakkundig en tandarts en assistente zijn vriendelijk.
Er wordt naar je geluisterd mbt mijn wensen, goed advies gekregen.