Professionele mensen, vriendelijk.
Gewoon zoals het hoort
Goed geholpen
wordt altijd vriendelijk ontvangen
Afgebroken kies getrokken
Tot nu toe heb ik de benadering tussen klant en tandarts als prettig ervaren. Er wordt goed geluisterd en men houdt rekening met wensen en eventuele angsten van de klant.
het aan melden perfect
prima zoals behoort
Alleen controle
Mijn ervaring is goed
Ik wordt altijd op mijn gemak gesteld en duidelijk verteld wat er gebeurt wat ik als zeer prettig ervaar.
vlot en correct
Je word snel en vakkundig geholpen
Met name het aanmelden aan de aanmeldzuil is wat mij betreft een blijvertje!
Ik ben gewend bij eerdere mondhygiënistes dat ik te horen krijg wat er gedaan wordt, hoe het er uitziet en wat er aan aanbevelingen zijn. Dit is nu niet gebeurd.
Ik en mijn dochters zijn goed geholpen tijdens onze controles.
helemaal tevreden
Tandarts Vorstermans is een prettige rustige en deskundige tandarts. Altijd op tijd wat ook prettig is omdat je niet nog eens drie kwartier in de wachtkamer hoeft te wachten, wat ik in Limbricht vaak genoeg wel heb meegemaakt. Ik krijg goede werkzame adviezen van zowel de tandarts als de assistentes. Erg vriendelijk. Ook mooi dat er bij aanmelding een keuze op het aanmeldscherm is voor man, vrouw of non-binair is. Zorg en aandacht in de breedste zin van het woord.
niet van toepassing
Meer dan goed
very good
Fenomenaal
goede communicatie met de klant vanuit administratie en tandarts goede band met tandarts en mondhygiëniste
vriendelijk geholpen.