Ik ben zeer positief, dat ziet men wel. Vooral met mijn behandelaars ben ik uiterst tevreden . Ze begrijpen mij volledig tijdens de behandelingen !!!
Behandelingen en contacten zijn heel goed. Wel nog enige tips: de ligging van de balie is niet erg gastvrij t.o.v. de ingang. Het zou goed zijn als op de website de namen (en foto?) van alle medewerkers vermeld zouden staan. Nu is het erg anoniem.
Met Jolanda, mondhygieniste ben ik heel blij. Door haar goede behandeling heb ik mijn tanden en gedeeltelijk mijn kiezen nog. Door het vertrek van van der Ham ( waar ik goede kontakten mee had) was ik nieuwsgierig wie zijn opvolger zou worden. Dat werd tandarts Wardenaar. Een hele aardige en rustige tandarts die mij goed heeft behandeld. Ik hoop dat hij nog lang blijft. Het cijfer 9 is verdiend gegeven. Ook aan de balie altijd behulpzaam.
Prettig en kundig
Bij Meermond voel ik mij op mijn gemak. Je krijgt er goede uitleg over de behandelingen. Vriendelijke mensen die je behandelen.
toen de kinderen klein waren ben ik bij meermond gekomen omdat daar een hele fijne tandarts is die heel goed met angstige kinderen kan omgaan. nu zijn mijn kinderen 21 en 23 en inmiddels zelf gekozen voor een andere tandarts ivm reistijd maar ik blijf gewoon komen naar meermond
Vaak lang wachten in de wachtkamer
Deskundig en betrouwbaar.
Netjes en goed behandeld
Wij zijn zeer tevreden over tandarts Wardenaar. Hij legt alles vriendelijk uit en kan goed omgaan met kleine kinderen. Ook zijn de telefonistes en baliemedewerker altijd correct en vriendelijk. De korte wachttijden zijn ook fijn. Wij zijn zeer te spreken over deze praktijk.
Fijne tandarts (Mevr. Blok) die precies zegt wat ze gaat doen en alles met beleid doet. Toen ik last had van m'n kiezen kon ik dezelfde middag nog terecht.
Mijn ervaring is een goede praktijk met een goede en kundige tandarts en mondpreventieassistenten.
Zijn vriendelijk en behulpzaam