Vriendelijke en deskundige behandelingen. Prettige, moderne praktijkruimtes. Zou soms wat meer uitleg willen hebben wat er gaat gebeuren.
Meermond is een prima praktijk en ik ben zeer tevreden over mijn tandarts, P. Vostermans
altijd veel schrik gehad van de tandarts (door de schooltandarts natuurlijk) maar is nu geheel weg gelukkig.
Zie bovenstaand !
Heel vriendelijk,
Heel klantvriendelijk en altijd op tijd,hele aardige en leuke tandarts.
Nieuwe Tandarts voor mij, erg prettig in omgang
Al jaren tevreden klant, eigenlijk nooit klachten gehad.
Ik ben al 47 jaar klant en ben dat gebleven ondanks mijn verhuizing naar Amsterdam. Dat zegt wat.
heel bekwame en vriendelijke vakmensen
Zeer prettige behandeling, persoonlijke aandacht
Klantvriendelijk en klantgericht, deskundig en zeer vakbekwaam. Zowel de behandelaar en het ondersteunend personeel. Persoonlijke benadering.
Prima praktijk. Over het algemeen erg tevreden. Alleen is de wachttijd altijd erg lang. Ik kom altijd ruim op tijd maar word altijd minimaal 20 minuten na afspraaktijd geholpen.
Voel me er prettig en thuis bij. Zeer goede plaats vervanger voor van Ham. Doet alle handelingen zelf wat als zeer prettig wordt ervaren en geeft de zorg aan voor zijn werk. NIETS te klagen over de assistente van, van Ham, deze waren ook eer behulpzaam en attent.
Willemijn Blok ervaar ik als kundig, sinds Vader Blok in Veldhoven begon bij hem gekomen, nu bij de dochter en ben zeer tevreden.