Ben goed tevreden. Het e-mailadres is van mijn man, we komen meestal samen. Mijn: [email protected]
Was even wennen na overgang van een zelfstandige tandartspraktijk naar een centrum met meerdere specialisten. Ben inmiddels wel gewend aan de nieuwe omgeving.
3x p/jaar word ik geholpen. Wordt altijd netjes ontvangen,wat babbelen:erg vriendelijk. Dan mondje open en wat er moet gebeuren,volgt dan. Het wordt dan altijd proffesionaal uitgevoerd.
Het digitaal info- en periodiek uitnodigingssysteem laat nog te wensen over. Heb diverse uitnodigingen ontvangen terwijl ik al een afspraak had staan.
super tevreden met tandarts Blok. kundig en heel aardig
Hele fijne praktijk, vriendelijk en heb er nooit problemen mee ervaren. Zou zeker aanraden!
Ik ben al jaren cliĆ«nt bij jullie en heel tevreden ,ik zou jullie ook aanbevelen.geen klachten š
vriendelijke en professionele behandeling
Mijn ervaring bij Meermond zijn goed, echter de parkeergelegenheid laat te wensen over.
Vlot geholpen, kundige en vriendelijke behandelaars.
Parkeren soms wat lastig. Rest prima!
Super correct behandeld en ik ben uiterst tevreden
Ik heb er een goede ervaring gehad en hoop deze volgende keer weer te hebben.
Goede en duidelijke communicatie. Ook vragen die ik stelde
Bij Colosseum Dental Benelux willen we iedereen de mogelijkheid geven op een gezond en gelukkig leven. En daarom focussen we juist op onze langetermijnvisie. Wij willen een partner zijn voor onze patiƫnten en onze medewerkers; in iedere levensfase met de daarbij behorende behoeftes.
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch ā iedere stem telt.