Als kind ging ik al met met mijn ouders mee vanaf +/- 1970. Ondanks diverse woonplaatsen ben ik altijd klant gebleven, vooral vanwege de prettige sfeer en het gevoel dat er altijd alles aan wordt gedaan om je zo goed als mogelijk te helpen.
Mis de aandacht voor de klant. En heb duidelijk met Mevr Horman besproken om te vragen als alles gelijk over ging. Ben jaren als de dood voor de tandarts geweest. Vandaag elke keer een drempel om te gaan had ik tijdens een controle een gaatje werd dit ook meteen verholpen. Nu telkens een nieuwe afspraak maken.
The dentist explains what he will do and is very careful.
Prima controle bezoek
Door het de jarenlange deskundige hulp en advies, heb ik nog nooit geen tandpijn hoeven te ervaren. Dat zegt genoeg, zeker wetende dat ik toch zeker geen bijzonder gaaf gebit (meer) heb.
Uitstekende service en geholpen door tandarts mevrouw Blok
Altijd vriendelijk
Ik moest 20 minuten wachten na de tijd waar mijn afspraak hoorde te zijn. En daarna was ik binnen 10 minuten al klaar met de tandarts. Toen ik een afspraak moest maken bij de balie moest ik ook ongeveer 5 minuten wachten omdat de mensen achter de balie nog iets moesten doen. Mijn tandarts was aardig, dus daar is niks slechts over. Het wachten was gewoon net wat te veel.
Voir zover het leuk kan zijn om naar de tandarts te moeten gaan ga ik al zeker bijna 20 jaar met " plezier" naar tandartsen praktijk meermond. Altijd vriendelijk, deskundig en erg professioneel.
Ik werd goed geholpem
goede service en vriendelijk
Als zeer prettig
Goede zorgverlener
De behandeling verliep rustig. Een afspraak maken voor een "reparatie" verliep vlot.
Ik belde in de ochtend om te melden dat ik graag een afspraak wilde omdat ik kiespijn had. Ik kon dezelfde dag komen en de tandarts heeft de pijn vakkundig verholpen. Prima service!
Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. Geduldig.
alles prima geregeld
Tijdens mijn afspraak moest mijn zoon wachten. Nieuwsgierig als hij is kan hij niet stil zitten en had 100 vragen. Ik ben erg blij dat de medewerkers deze vragen met liefde hebben beantwoord en niet geïrriteerd raakte van zijn aanwezigheid.
Efficient
Mooie en grote praktijk, verschillende diciplines bij elkaar, alles heel netjes en goed geholpen.
Het was heel erg fijn en heel goed gegaan
Alles werd netjes uitgelegd.
Aardige mensen en fijne tandarts
Goede zorg en zorgzaam voor de kindjes