N.v.t.
Ik wacht nog steeds op reactie mondhygiiste mbt kosten en doorverwijzing naar specialist ivm verder onderzoek.
Pijnlijk maar nodig en goed uitgevoerd
Super fijne tandarts, legt duidelijk uit wat hij gaat doen en waarom hij iets wel/niet gaat doen! Heel sociaal ook voor mijn mindere
Prettige tandarts en zijn vaste assistente is een topper. Zij is betrokken en kan je erg goed op je gemak stellen. Zal tijdens de behandeling nooit met de tandarts praten over eigen zaken zoals vakantie etc, maar is met mij bezig en wat er op dat moment gebeurd. Ik stel dat zeer op prijs. Zeker als ik zenuwachtig of bang ben.
Er wordt op afspraak gewerkt echter de werkelijke tijd dat je aan de beurt bent is altijd 15 tot 30 minuten later. Das lastig als je nig een andere afspraak hebt. Hygiene, de inrichting van de praktijk ruimte is gedateerd en vertoont slijtage. Ik heb geen idee hoe de gebruikte gereedschappen worden gereinigd tussen de behandelingen.
Goede behandeling,deskundig en duidelijk.Je voelt je op je gemak,das belangrijk.
Had vraag aan tandarts en was erg kortaf Doet zijn ding aan laat rest aan assistent over Weinig communicatie
Ik heb altijd veel schrik maar ze zijn er mijn eerste behandelingen goed mee omgegaan. Zeer prettig.
Prima op tijd en zorgvuldige behandeling
Prima praktijk. Geen lange wachttijden. Efficiënt.
Vriend is ook klant geworden