Fijne plek, vriendelijk en kundig personeel
Meedenken, probleem oplossend denken, effectief
Prettig en deskundig
Er wordt de tijd voor je genomen
Ik heb niet naar de kosten gevraagd šachteraf wel beter geweest nu schrok ik voor twee hele kleine schildjes op mijn ontblote tandhalzen 44 euro per stuk
ik ben tevreden
erg goed en duidelijk
deskundig en efficient, afspraken kunnen snel worden gemaakt op gewenste tijdstip
Goede behandelingen en fijn geholpen
Korte wachttijden. Fijne tandarts, waar ik graag bij in behandeling blijf na onze verhuizing naar Hilversum
Ik ben bijzonder te spreken over de werkwijze en communicatie van Gerard vd Kimmenade en de vakbekwaamheid van en plezierige behandeling door Willemijn Blok
Mondhygiƫniste gaat goed om met mijn angst
Heel goed geholpen door Jordi. Ik kon tussendoor langs komen vanwege heftige kiespijn. Ik ben heel goed geholpen en hij heeft alles heel goed uitgelegd. Ook tijdens de behandeling. Gelukkig was na de wortelkanaalbehandeling mijn pijn weg! Kortom; geweldig!!
Ik ben al mijn hele leven patiƫnt bij vroeger tandarts Alberts de en nu meermin. Dit zegt genoeg over mijn ervaring met praktijk meermin en de behandelaars. Prima praktijk.
Bij Colosseum Dental Benelux willen we iedereen de mogelijkheid geven op een gezond en gelukkig leven. En daarom focussen we juist op onze langetermijnvisie. Wij willen een partner zijn voor onze patiƫnten en onze medewerkers; in iedere levensfase met de daarbij behorende behoeftes.
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch ā iedere stem telt.