Prima kliniek, kom er al vele jaren.
Goede behandeling, gezellig contact.
Ga al 14 jaar naar Meermond, Altijd een goede ervaring
Meer dan een goede en gedegen uitleg . Zorgvuldige en perfecte uitvoering van alle nodige handelingen .
Goede tandarts en mondhygiëniste. Zeer tevreden.
Zeer tevreden over de praktijk! Erg behulpzaam en denken bij iedere situatie goed mee naar een oplossing en houden daarbij ook heel veel rekening met de klant.
De bereikbaarheid is lastig als je minder mobiel bent. Het zou fijn zijn als er een parkeerplaats zou zijn voor iemand met een gehandicaptenparkeerkaart. Ook de voordeur is zwaar. Als je met een rolstoel de helling op komt dat is nog wel te doen maar de deur is dan wel lastig, vandaar mijn 5 voor bereikbaarheid.
Fijne tandarts, die alles rustig uitlegt bij wat hij gaat doen. Zeker de rustige manier bij behandelen, controle van de tanden en tandvlees, geeft tips op een manier dat je er ook echt iets mee doet. Zo ervaren de kinderen dit namelijk ook!!
fijne tandarts en goede zorg
Ik ben bang voor de tandarts en ze gaan daar erg respectvol mee om.
Voor de eerste keer vindt ik het heel goed
Tot nu toe, ik ben tevreden. M.V.G mevr Verhappen