Goede zorg,nooit lang te wachten Kinderen zijn nu niet meer bang vd tandarts sinds van Ham met pensioen is😬
Fijn geholpen door tandarts
Goede voorlichting en prima behandeling, waarbij ook voorlichting werd gegeven over en tijdens die behandelig
Vriendelijkheid van tandarts en mondhygiëniste is prima. Krijg adviezen voor een beter onderhoud van het gebit en ik word meestal op tijd behandeld conform tijdstip afspraak.
Vriendelijk personeel, professionele tandzorg
Altijd een vriendelijk ontvangst, een goede behandeling en zo nodig een nabehandeling
Staan altijd direct klaar. Goede behandeling.
Rustige persoonlijke benadering en duidelijke uitleg
Ze staan altijd klaar voor de patiënten,fijne mensen.
Bij Nicky, mondhygiëniste, geweest. Rustig, vriendelijk en kundig.
Vriendelijk, flexibel, vlot en goed
Mijn laatste ervaring was iets minder. Ik ben van mening dat er te weinig tijd beschikbaar is voor pijnbehandeling. Alle tandartsen zitten volgeboekt. Gevolg:een antibioticakuur en een afspraak na 2 1/2 week.
Prima tandarts praktijk, doet wat het moet doen, geen klachten en dus content. Vriendelijke mensen. Het maken van een afspraak is wel maanden vooruit (bij pijnklachten kun je uiteraard wel op korte termijn terecht). Je kunt niet laat op de middag of begin van de avond een afspraak maken. Het komt voor dat er behoorlijke uitloop is in de afspraken waardoor je zult moeten wachten.
vriendelijk en efficient team met aandacht voor de klant - vooral degene zoals ik die bang zijn om naar de tandarts te gaan
vriendelijk en snel geholpen
Ales 100%goet gereegelt gewoon perfect
Deskundig en vriendelijk
Zeer fijne tandartsenpraktijk!
Plezierig, ondanks de behandeling
Ik ben tevreden over de behandeling van de tandarts
Heel vriendelijk en professioneel