Afspraak maken gaat snel en online. Tijd wordt goed in acht genomen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Vriendelijk en kundig
Ik word altijd goed geholpen. Heb een ouder gebit, maar tandarts Albers doet altijd zijn uiterste best om met behoud van mijn eigen tanden/kiezen de problemen te verhelpen. En met succes.
goede service, duidelijke communicatie
ben uitermate tevreden
Het was voor mij echt een gigantische stap om een afspraak te maken. Ik had een angst fobie voor tandartsen. Omdat ik geen keus meer had moest ik wel. Ik heb ook Meermond laten bellen voor een afspraak.zelf bellen nooit. Ik kwam bij tandarts Dijksta terecht. Wat een fantastisch mens. Ze nam alle tijd. Ook het trekken van mijn boven tanden ging rustig en beheerst. Ook de tand technieker, excuus maar kom.even niet op de naam, was fantastisch. Heb inmiddels een prothese boven. Geen spijt.
Nee
goede kennis en vriendelijk geholpen
Ze behandelen zeer professioneel, met zeer veel beleid en gevoel naar de klant toe
Vriendelijke medewerksters Zowel bij ontvangst balie/ receptie en bij telefonisch afspraak en/of overleg. Ook hele fijne tandarts!
Ik ben tevreden klant sinds 1970
Heel kundig en prettig
Maken van afspraken werk prettig via Internet. Klantvriendelijk. Open. Soms wat hardhandig dus pijnlijk.
professioneel en vriendelijk
Goede tandartspraktijk
Om 11 uur een afspraak maar om half 12 pas te horen gekregen dat er geen kamer beschikbaar was. Communicatie had beter gekund. De afspraak zelf (spalkje lijmen) was snel en goed verlopen!
Er wordt goed de tijd genomen voor je als je het spannend vind. Dat is echt heel fijn om te merken. Je voelt je serieus genomen.
Zeer goede service en goede behandeling
Prettig, direct, goede informatie
Fijn geholpen. Weinig wachttijd.
Naar mijn gevoel/ mening heb ik een zeer vakkundige tandarts. Hij legt alles goed uit en voert de werkzaamheden goed uit samen met zijn assistente
Het is altijd prettig, voor zover de tandart prettig kan zijn ☺️
Tandarts heeft geluisterd naar mijn verhaal en gehandeld naar wat er nodig was.