Vriendelijk, snel en deskundig
Ik was door omstandigheden mijn afspraak vergeten en toen ik belde en vertelde waarom ik niet op mijn afspraak was kon ik de zelfde dag nog komen .
Beste Lezer, Meestal krijg ik een vragenlijst om in te vullen en daarna wordt het bedrijf of onderneming verkocht. Ik hoop dat bij deze het niet opgaat door de vragenlijst te verzenden. met vriendelijke groet Jan Gijzen
Goede behandeling door assistente en tandarts in alle opzichten
Geen problemen
Een goede tandarts.
Vriendelijk en goed geholpen
Altijd klantvriendelijk
Korte wachttijd Eerst tandartsassistente tandsteen verwijderen en alles schoonmaken Daarna tandarts voor de controle
Niks op aate merken Prima behandeld top
het was een halfjaarlijkse controle dus er is weinig gebeurt maar de tandarts maakte mij op zeer begrijpelijke manier duidelijk hoe en wat er moet gebeuren.
Jos nam uitgebreid de tijd voor mij. De behandeling was prima!
Goed en duidelijk geholpen
GOEDE CONTROLE MET PRIMA ADVIES
Erg fijn
Klantvriendelijk en professioneel. Prettige l;ocatie
Goed advies gekregen en goed geholpen
Zoals hierboven aangegeven.
Ik kom hier al jaren. Vriendelijke mensen met een grote mate van deskundigheid. Ik kom er natuurlijk liever niet, maar het is voor het goede doel en het valt altijd mee. Je voelt je toch op je gemak.
Liesveld 32
4844 RB Terheijden
TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!