Super blij. Kom daar al jaren.
Normaal gesproken prima maar nu lange wachttijd
Vlotte zorgvuldige controle
Prima ervaring vriendelijk personeel
prima praktijk
Prettige sfeer, denken mee met de patiënt.
Goed geholpen
ik kom hier graag altijd netjes en correct behandelden er wordt duidelijk gezegd wat ze gaan doen.
Een grondige en vakkundige en toch nagenoeg gevoelloze behandeling door de hygiëniste. En voldoende aandacht van de tandarts.
Goed overleg/duidelijk Behandeling zeer professioneel Prettig contact
Opvallend was de snelheid en het feit dat iedere gedachte/ handeling hardop werd geuit door de mondhygiënische/ voorbereider voor de tandarts. De tandarts deskundig, vriendelijk en prima . Dat was tandarts van Mierlo.
Vriendelijke medewerkers en vakundig.
Zorgvuldig nagekeken en vriendelijk bejegend. Afspraak was precies op tijd en met een kwartier stond ik weer buiten
Niet
Snel en goed geholpen
Tandarts (Bas) geeft geen enkele uitleg over gemaakte foto. Moet hier actief naar vragen. Lijkt hierdoor vermoeid. Kan niet toelichten wat naast de protocollaire voorwaarde, de toevoeging is van de foto. Sociale mondhygieniste wel erg aan te bevelen. Staat open om vragen te beantwoorden. Zou Bas nog wat van kunnen leren.
Ok
Er wordt rustig uitgelegd welke stappen er genomen gaat worden en wat hier de kosten voor zijn.
Aardige vakmensen, en luisterend oor
Gelukkig kon mijn kroon terug geplaatst worden. Maar ik heb ruim 3 weken zonder gelopen. Ik heb zelf gelukkig de kroon bewaard maar de assistente had het voor mijn gevoel te licht ingeschat.
leuke menssen toppie
Rustige omgeving, weinig wachttijd, rustige assistenten.
Hele fijne ervaring
ontspannen en deskundig
Liesveld 32
4844 RB Terheijden
TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!