Netjes behandeld
Oké
Keurig op tijd geholpen door fijne tandarts Jos
Geen enkele reden om naar een ander te gaan
De consulten verlopen op een prettige manier, de info is duidelijk en de klant weet waar hij aan toe is.
Nemen ook de tijd voor bange kinderen, ook als ze al uitlopen. Zeer vriendelijk en dringen niet aan op (onnodig) dure behandelingen.
Alles goed geregeld en erg vakkundig
Prima tandarts, een mensen mens. Legt alles goed uit en is duidelijk
Op een fijne en geruststellende manier behandeld en begeleid.
Halfjaarlijks bezoek aan mondhyg.en tandarts
als ik niet tevreden zou zijn, dan had ik al lang een andere tandarts gezocht.
Ik was te laat toch netjes en correct geholpen,jammer dat je altijd een verschillende tandarts hebt,
Makkelijk en goed afspraak gemaakt, prettige wachtruimte (Terheijden), hele goede behandeling door mondhygiëniste en tandarts - alles transparant en vriendelijk.
Nette praktijk en goede, ook persoonlijke aandacht.
geen bijzonderheden, gewoon prima!
Helemaal goed
Door medische complicaties moeilijk te behandelen daardoor bang maar bij deze tandarts geweldig geholpen. Alles goed uitgelegd en in stapjes behandeld.
Goed voorlichting en behandeling
Zoals altijd goede ervaring mee
Michael is voor mij een goede tandarts. De bejegening is authentiek en dat vind ik prettig
Goede verzorging en begeleiding van de assistente en de tandarts.
Goede behandeling gehad, en duidelijke antwoorden op vragen van mij.
Ik heb volle vertrouwen in de deskundigheid van mijn behandelaar/tandarts. Op vragen krijg ik begrijpelijke antwoorden.
Goed, Iedereen is vriendelijk. Alleen in Oosterhout is t een ander verhaal. Daar ga ik liever niet meer naar toe. Of alleen op dinsdag of vrijdag. Ik heb niet zo n goed gevoel bij Hero. Die man is zo n slager. Heeft niet veel gevoel. Dus bij Hero, is t cijfer een 2.
Schrok eerst een andere tandarts maar het viel toch mee. Hij stelde mij wel gerust.
Liesveld 32
4844 RB Terheijden
TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!