Ontvangst vriendelijk. Ook behandeling.
met mijn kies trekken. zijn de wortels blijven zitten. ik viel bijna flauw de tandarts reageerde heel begripvol en zag dat we niet verder moesten gaan.
Aardig en goed geholpen. Door Jos Biesheuvel en assistente.
prima!
Voor wie van snel bezoek houdt en geen gedwongen sociale praatjes. Kwaliteit moeilijk te toetsen; hoor hem afwegingen maken die plausibel klinken en een keer (ook heel vlot, in 10 min buiten) een gaatje laten boren, netjes gedaan, geen klachten over. Iets meer de rust erin houden, zou het bezoek wel aangenamer maken, nu opgejaagd gevoel waarin je mee gaat.
Fijne medewerkers allemaal even lief en geduldig. Er wordt goed naar je geluisterd. Ik ben zaterdag geholpen dus nu 7 dagen geleden en moet zeggen het is me super meegevallen ik heb nergens geen last of pijn van gehad. Alleen nu heb ik wel pijn van mijn prothese maar dat is begrijpelijk, want dat moet natuurlijk nog op maat komen. Kan nog niet eten met mijn prothese en heb veel last van drukpunten en blaren. Maar super tevreden met mijn prothese hij is ook echt mooi! Ik heb alleen een min puntje ik vind de uitleg over hou en wat de eerste dagen van het verzorgen van mond en prothese minder. Ik heb de middag na de behandeling nog zelf gebeld over hoe en wat. Na de behandeling denk je daar niet aan als je net uit je narcose komt en dan zou het fijn zijn als dit op papier staat zodat je het thuis nog eens goed kunt nalezen. Maar verder raad ik deze kliniek zeker aan. Het zijn echt toppers!!!
positieve ervaring
Snel en vakkundig geholpen nadat stukje van kies was afgebroken
Prima ervaring, heel goed en deskundig geholpen, ook m.b.t. mond hygieniste! Well done!
Fijne omgeving, vriendelijk personeel
Prima geholpen . En nog aardig bovendien
Vriendelijk goede hygiëne vakbekwaam
Er was een kies ( vulling) afgebroken, en ik kon snel voor een afspraak terecht. Na een kwartier stond ik al weer buiten met een nieuwe kies.
Vriendelijk en professioneel. Fijne tandarts!
Ik kan alleen maar reageren op 1 keer. Was normaal een afspraak in Oosterhout gewenst
Vriendelijke medewerkers en nette omgeving en weten waar ze het over hebben dus prima kwaliteit
1/2 jaarlijkse controle.
Ik ben zeer tevreden over de tandarts en de assistentes. Ze zijn altijd erg vriendelijk en leggen alles goed uit ook aan mijn kindjes. Wat erg fijn is omdat mijn kindjes zo geen angst hebben om naar de tandarts te gaan. Ik vind alleen wel dat de praktijk telefonisch slecht te bereiken is. Ik krijg vaak een bandje tijdens de openingstijden waarop gezegd wordt dat jullie momenteel niet bereikbaar zijn en dat is dan ook meerdere keren per dag en meerdere dagen in de week. De laatste keer heb ik een belverzoek ingediend om een afspraak te maken en werd toen een paar dagen later gebeld. Maar voor de rest ben ik zeer tevreden.
Behandeling vlot en efficiënt uitgevoerd
Ben heel bangaar werd pijnloos behandeld
Ik wordt juist geholpen om mijn gebit in goede conditie te houden.
Geweldige kundige assistente , pijnloze verdoving gegeven. Tandarts snel en adequaat.
prettige vriendelijke behandeling
Liesveld 32
4844 RB Terheijden
TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!