zijn gewoon zeer tevreden! vooral als er geen gaatjes gevonden worden...haha Opmerking van mijn dochter... waarom geen tvscherm in het plafond (had ze van een klasgenootje gehoord) dat ziet ze nog wel zitten... ;-)
Uitstekende behandeling en service van zowel tandarts als mondhygieniste. Een krant om de (beperkte) wachttijd te doden zou wel prettig zijn.
Vergeleken met mijn oude tandarts? Echte professionals! Ik ben erg blij dat ik overgestapt ben!
Ik vind Jos erg prettig in de omgang en naar mijn mening levert hij vakwerk. Dat kan ik niet zeggen van de assistente Iris (geloof ik). Haar vond ik wat onvriendelijk en hardhandig. P.S. vorig keer door Bram geholpen en dat was een minder gpede ervaring.
Ik ben over alles tevreden
vriendelijk en correct
ken de behandelaars niet precies bij naam
Gaat er erg klantvriendelijk aan toe. Geen lange wachttijden op de dag van afspraak.
Prima ( Duitse tandarts) graag zo houden ☺
Zijn zeer tevreden wij komen hier al jaren met het hele gezin,
Deskundig en vooral ook vriendelijke assistentes. de praktijk en de tandarts zijn professioneel met ruim tijd voor vragen en antwoorden.
Tot nu toe zeer netjes en correct
Liesveld 32
4844 RB Terheijden
TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!