Goede ervaring met Michael top tandarts ik ga bij geen andere En altijd tijd voor je neemt samen met corry zijn assistente
Ik kom al meer dan 40 jaar bij deze tandartspraktijk. alle behandelingen en adviezen heb ik altijd als zeer goed en prettig ervaren.
Goed genoeg, geen klachten.
Zeer prettige en goede uitleg omtrent mijn kleine probleem.
Prima en klantvriendelijke benadering
word doorverschillende tandartsen geholpen msar ze zijn allemaal even goed ze weten wat ze doen
De wachtruimte werkt kalmerend. Je wordt overigens bijna altijd op de afgesproken tijd geholpen. De behandeling door de mondhygieniste en de tandarts zijn erg professioneel en vinden op een prettige wijze plaats. Je houdt er een goed gevoel van over.
Totaal geen klachten alleen maar positieve ervaringen.
Vooral Louella is fantastisch.
Prima behandeld dopr tandarts en mondhygiëniste Duidelijke informatie wat er gedaan wordt en klachten direct verholpen (vulling).
Ik ben geweldig tevreden. De tandarts denkt met me mee en weet dat ik mijn gebit goed wil conserveren.
Liesveld 32
4844 RB Terheijden
TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!