Uitstekend geholpen
Vriendelijke en professionele mensen.
Vriendelijk en goed en grondig! Ze leggen goed uit en houden rekening met evt pijn, of andere situaties.
Tandarts Bas is erg professioneel en kundig. Hij heeft al mijn verstandskiezen snel en pijnloos kunnen verwijderen. Ik ben iets minder fan van de mondhygiëniste, die praat iedere keer tegen je alsof je een kleuter bent.
Vriendelijke Medewerkersters ervaren tandartesen en prima kwaliteit
Ik heb een Langdurige behandeling gehad. Gelukkig met een korte pauze. Ook voor de tandarts en de assistente was dit een hele "zit".
Ik ben keurig en keurig op tijd volgens afspraak, geholpen.
Goed beschikbaar op aanpassing van mijn super
Jammer dat er alléén op donderdagochtend een afspraak gemaakt kan worden.
je wordt goed geholpen en op tijd
ontvangst/afspraken balie goed. Idem behandeling.
Goede deskundige tandarts.
Betrouwbare tandartsen die goed uitleggen wat voor jou gebit het beste is zonder iets op te dringen . Werken altijd heel netjes.
Rustig ontvangen, goed luisteren en gezamenlijk beslissing nemen
Omdat het er heel vriendelijk en duidelijk uitgelegd wordt wat er gaat gebeuren en wat er gaat komen in de toekomst.
Over het algemeen goed te spreken over de behandeling. Helaas wordt er vaak uitgeweken naar Oosterhout.
de tandarts vandenzorg is toppie dat hij met kontrolen een klein gaatje ondekt dan maakt hij het gelijk bespaar tijd en geld
snel en prima geholpen, bedankt!
Liesveld 32
4844 RB Terheijden
TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!