Zowel met tandarts, tandtechnieker, assistenten, mondhygiëniste als front office personeel zeer prettig contact en zeer professioneel!
—
Ik word door tandarts vd Wouw zeer deskundig en vriendelijk behandeld, echt een vakman. Ook de assistentes zijn vriendelijk en gaan professioneel te werk.
Goede en deskundige zorg en goede informatie over het gebit.
Vind dat ze iederedag berijkbaar moeten zijn
Tijdstip van de afspraak klopt meestal Alleen jammer dat de praktijk al zo vroeg sluit daardoor moet ik altijd onder werktijd.
behulpzaam, ook nu ik in een rolstoel zit.
zeer vriendelijk. ik wou dat ik bij jullie altijd kon komen in plaats van bij mtc Oosterhout
Prima en snel geholpen. Altijd vriendelijk en tijd voor de patient. Dat vind je zeker niet overal meer. Denkt mee en is persoonlijk. Kortom zeer eigentijds maar daarnaast ook waar nodig innovatief.
Een fijne tandarts praktijk incl tandarts en personeel.
Netjes op tijd geholpen en vakkundig
Mondhygieniste tandartscontrole en 2 behandelingen (gaatjes onder vulling)
Vriendelijke ontvangst, keurig en goed verzorgde ruimtes.
er was een stukje van m'n voortand af doordat ik was gevallen met de fiets. Nog diezelfde ochtend werd ik uiterst vriendelijk door de tandarts en assistente geholpen. En je ziet er niks meer van!
Lieve mensen, goede en fijne tandarts. Houden rekening met iedereen, jong, oud, angst of niet. Nemen alle tijd.
Goed ontvangst, je wordt op je gemak gesteld
Zeer begaan met patiënten
Goede professionele zorg
Liesveld 32
4844 RB Terheijden
TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!