Mijn super tandarts Bas en z’n team dames Helemaal toppietippie
Prima ontvangst. Daarna volgde er een deskundige uitleg over de te nemen stappen. Het gesprek met de assistente en dr. v.d. Wouw was zeer geruststellend. Dr. v.d. Wouw was heel rustig en gaf duidelijke uitleg op mijn vragen, Ik had direct een klik met hem.
Rustig, netjes, fijne behandeling en weer een mooi schoon gebit
Keuze voor mij was om naar een lokale tandarts te gaan i.p.v. de vorige tandarts op afstand.
Geen op of aan merking
Ik ben heel goed geholpen ze waren allemaal heel lief.
Ik heb nog nooit negatieve ervaringen gehad bij de tandarts. Altijd aardig, kalm en deskundig (voorzover ik dat kan beoordelen).
klantgericht; Er bleek tijd om een extra controle in te plannen op dat moment en dat werd gedaan, zonder bureaucratisch moeilijk doen. Heel prettig en klantgericht.
Goede ontvangst met ontsmetting van handen en mond. Voldoende ruimte om afstand van overige patiënten te houden. Behandelaars hadden mondkapjes, handschoenen en bril. Dus ik ben tevreden.
Zie boven
Ben netjes ontvangen,ook werden de corona regels strikt uitgevoerd.Behandeling ook perfect gedaan.kan niet beter,ook een e email van te voren is ook prima.
Goed!
Voel mij op mijn gemak tijdens de behandeling
Accurate, snelle en nette behandeling
ik kom er al meer dan 40 jaar. Inmiddels alwel een andere tandarts natuurlijk.
Vriendelijk aan de balie. Goede ervaringen met tandarts en mondhygiëniste. Stipt met de berichtgeving van de afspraken.
Ik ben tot nu tot zeer tevreden over behandelingen en fijne praktijk om te komen. Is ook wel eens anders geweest had ik telkens een andere tandarts. Maar nu erg tevreden.
Prima tandarts & mondhygieniste!! Alleen uitloop van +- 15 min zonder melden.
snelle afspraak en goede behandeling
Vriendelijk vanaf de afspraak tot na de behandeling. Rustige omgeving. Precies op tijd, geen wachttijd. Kleinschalig. Hulp bij E.v.t doorverwijzing. (Second opinion)
Ik kwam hier voor de eerste keer en het voelde meteen vertrouwd aan.
Mijn ervaringen: Ik ga al heel mijn leven naar tandenzorg. Ik blijf daarnaartoe gaan want alles is daar dikke prima geregeld!
Ervaring goed
Top praktijk
Prima service. Vooral de combinatie schoonmaak gebit en aansluitend tandarts controle in dezelfde stoel is zeer gemakkelijk.
Liesveld 32
4844 RB Terheijden
TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!