Goed geholpen
Direct geholpen conform afspraak. Giede praktijk, heel tevreden!
In deze corona tijd.
Vriendelijk en goed luisteren, en erg begripvol naar mijn verhaal en de daarop afgestemde professionele behandelingen, en bijbehorende adviezen zoals ragen van de hele mond.
Beetje jammer dat, zelfs na 5x vragen, de tandarts niet even in het mondje van mn dochtertje wilde kijken zodat ze al zovast leert dat de tandarts niet eng is.
Ik ben zeer vriendelijk en spontaan ontvangen. Behandeling met respect
Werd vriendelijk ontvangen en hoefde niet lang te wachten. Ik vond het jammer dat ik meerdere mensen zag in de kamer waar ik geholpen werd en niet wist wie de tandarts was en wie de narcose deed. Na de behandeling waar ik bij moest komen schrok ik dat het zo nabloeden maar het was normaal zeiden ze. Ik werd goed in de gaten gehouden en ze was vriendelijk. Een minpuntje dat mijn lip aan de binnen en buitenkant beschadigd was en een kras van mijn neus tot mijn wang verder kreeg ik thuis nog een flinke bloedneus maar dat kan gebeuren door het slangetje dat na de operatie er uitgehaald werd.
goede service geen klagen over
De behandeling was snel en efficiënt. Het positieve was, dat de afspraak gemaakt was voor een half uur maar het was binnen het kwartier gebeurd. Dat was een grote meevaller, want je stelt je in op een half uur.
Prima ervaring. Duidelijke uitleg en nemen de tijd voor je.
Ik kwam binnen en lag binnen 30m op de stoel... Infuus ging ook in één keer en weg was ik.... Toen ik bijkwam was alles voorbij en viel het allemaal enorm mee....
Goede verzorging en aandacht voor mij
Mijn jaarlijkse controle verliep geheel zonder problemen. Ik hoefde niet te wachten en de controle verliep snel en netjes.
Deskundig, empatisch gastvrij en parientvriendelijk
Erg vriendelijke en kundige tandarts en mondhygiëniste.
Prima praktijk, altijd rustig en nooit lange wachttijden.
Goede hygiene voorschriften
Vriendelijk, vakkundig!!!
Waar ik voor bij de tandarts moest zijn was zo opgelost ben er erg blij mee.
Op gemak gesteld alles vertellen wat ze gingen doen.
Ik ben uit nood na deze vestiging gemoeten maar een super service en een goede tandarts als je angst ervoor hebt
WAS WEL HEEL SPANNEND, MOEST NOG PAAR WEKEN WACHTEN OF IK ONDER NARCOSE BEHANDELD KON WORDEN, ZAG ER HEEL ERG TEGEN OP, BLIJ DAT HET ACHTER DE RUG IS, NU NOG HET GENEZINGS PROCES, ZO FIJN DAT HET ONDER NARCOSE KAN! ELLA
Amy Dee heeft goed werk geleverd en het contact was erg prettig.
Liesveld 32
4844 RB Terheijden
TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!