Al jaren top
Ik had eerst de afspraak bij de mondhygiëniste. De tandarts kwam tussentijds de controle doen. Daardoor hoefde ik niet extra te wachten en kon ik in 1 stoel blijven zitten. Vorige keer was het ook zo. Goed geregeld.
De tandarts nam de tijd voor me, was vriendelijk en informerende me uitgebreid in een heldere taal. Ik ging er met 'n glimlach weg..
Mijn jaarlijkse controle was snel geregeld, de afspraak was keurig op tijd. Ook de vervolgafspraak werd snel ingepland.
Allemaal goed gegaan
Er werd gelukkit echt geduldig afgewacht tot de verdoving werkte want ik kan ECHT niet zonder behandeld worden. Er moest een fikse reparatie uitgevoerd en het is helemaal pijnloos verlopen. Aan de binnenkant moest nog wat verdoving bijgegeven worden omdat de tandarts opmerkzaam was dat dit nodig was!
Fijne tandarts
Heel attent en vriendelijk
Ik kreeg duidelijk en eerlijk antwoord op mijn vraag. Ik vond het een fijne tandarts, dit was de eerste keer in de praktijk maar we waren echt welkom!
Fijne tandarts met veel deskundigheid. Praktijk is prettig en schoon.
Zoals je hoopt dat je tandarts bezoek verloopt
ga er nog net niet lachend heen
Hoewel voor mij persoonlijk, 73 jaar, was de conditie van mijn gebit een tegenvaller. Maar werd zeer prettig en met veel aandacht geholpen, heel fijn.
Vlotte afhandeling, vriendelijke mensen.
Nooit problemen
Tijdens voor en na de behandeling goede communicatie.
super, correct, snel en uiterst vaardig
Eenvoudige digitale communicatie voor het maken van de afspraak. Aardige ontvangst en voldoende ruimte in de wachtkamer om Corona-afstand aan te kunnen houden. Door de assistente per ongeluk opgeroepen als "mevrouw . . .", mede daardoor ontspannen sfeer in de praktijkruimte. Deskundige tandarts die snel en effectief de controle deed en wat noodzakelijke steen-schoonmaakwerkzaamheden verrichtte. (Hopelijk) weer een jaartje ongemakkenvrij voor een volgend (plezierig) bezoekje.
vriendelijk, secuur, geduldig
Niets te melden
Peter ia een tandarts die rustig is en rust uit straalt. Hij legt alles goed uit.
J Duijkerweg 6
1703DH Heerhugowaard
U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!