Fijne praktijk. Klantvriendelijk. Modern. Duidelijke website!
Je kan niet even spoelen bij de mondhygieniste, vind ik vervelend. Verder deur bladdert af,stoelen stuk in de wachtkamer. Licht stuk in de W.c.Kleine dingen die geen verzorgde indruk geven...Personeel is prima!!
Goede uitleg tijdens de behandeling
Mijn ervaringen bij Tandartspraktijk Lancelot zijn uitstekend. Bijna altijd mooi op schema en snel weer buiten! Ook met een andere dan mijn vaste tandarts prima behandeld. Ook de service via e-mail is perfect. Toppie!
Zeer goed!
Ik kwam met een afgebroken kies welke al een keer behandeld was,bij tandarts Blom.Ik zij tegen hem als je deze reperatie voor elkaar krijgt draag ik je voor als tandarts van het jaar 2018. met vriendelijke groet, Foppe Touwslager
Ik kom hier al vanaf het begin dat de tandartsenpraktijk Lancelot bestaat naar volle tevredenheid.
Een hele fijne tandarts die mijn zoon van 13, die voor het eerst een gaatje kwam laten repareren, goed heeft behandeld en hij was hierdoor erg op zijn gemak
Vriendlijke, vlotte en bekwame behandeling gehad
Geen klachten tot nu toe
Reinie toont zich een zeer vriendelijke en deskundige professional die met een heldere uitleg en aanpak mij erg prettig behandeld!
het enige minpunt is telkens de wisselingen van tandartsen. we hebben elk bezoek een andere tandarts.
J Duijkerweg 6
1703DH Heerhugowaard
U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!