Geen leuke ontvangst van klanten, tandarts had geen tijd om tandsteen te verwijderen.
Ik vind het vervelend dat ik steeds een andere tandarts heb
vriendelijk personeel, vakkundig geholpen
zeer tevreden, geen klachten, geen opmerkingen
Prima ! In alle opzichten.
vriedelijk ontvangst.goede uitleg over evt behandeling.
In het verleden veel wisseling geweest van tandartsen. Het is toch fijn om een 'band' te hebben met je tandarts.
Het volgende wil ik even kwijt ,voor de kaak chirurg in Alkmaar was een lange wachttijd dus stuurde mw molenaar mij naar het Acibadem in Amsterdam sloterdijk waar ik wel snel geholpen kon worden een prachtige lokatie op maar 7minuten lopen van het station sloterdijk vriendelijke mensen goed geholpen helemaal geen pijn gehad mw Molenaar tippie toppie.
altijd prettig contact en in geval van nood snel beschikbaar
Altijd goed, prettig en snel geholpen. In geval van spoed of zorgen meteen de volgende dag aan de beurt. Goed advies op maat en meedenkend. I.v.m. mijn werk ben ik bekend met meerdere tandartspraktijken in de buurt en Lancelot staat al jaren bij mij op nummer 1.
vakkundig, vriendelijk
Kon niet beter :)
neen
Ik ben eerst geinformeerd en daarna prima geholpen
als ik een afspraak heb , komt enkele dagen hiervoor een melding binnen op mijn email.
Goed en klantvriendelijk,alleen het parkeren vd auto vind ik niet zo goed vaak vol.Ik moest voor de kaakchirurg naar Acibadum in Amsterdam omdat er in Alkmaar een wachtlijst is dit vond ik niet zo fijn
Vriendelijk, menselijk, Geen 10 vanwege het lange wachten van te voren
Best goed voor elkaar
Er is heelaas te weinig besef dat voor veel mensen een tandarts behandeling erg veel geld kost. Dan neem je maar een betere verzekering is vaak het antwoord. Om voor 1000 Euro verzekerd te zijn is een premie van 600 Euro normaal. Met mondhygiene kan het flink oplopen.
Ik ben tevreden
J Duijkerweg 6
1703DH Heerhugowaard
U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!